Başkan Karaca genç çifti yalnız bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Yadigar Kıloğlu ve Hamdi Yavuz çiftini özel gününde yalnız bırakmadı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yadigar Kıloğlu ve Hamdi Yavuz çifti Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Genç çifti bu özel günlerinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yalnız bırakmadı. Çiftin nikâhını kıyan Karaca, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Aynı zamanda nikaha katılan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol’da iyi dileklerini genç çifte iletti.

Nikah töreninde genç çifte mutluluklar dileyerek sözlerine başlayan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Yadigâr Kıroğlu ve Hamdi Yavuz çiftimizin nikâh merasimi için sizlerle beraberiz öncelikle değerli çiftimizin ve değerli aileleri de katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin ve nikâh şahitlerimizin huzurunda nikâh merasimine geçiyoruz. Yadigâr Kıroğlu ve Hamdi Yavuz’un belediyemize yapmış olduğu başvuru neticesinde evliliklerine mani bir durum olmadığı anlaşılmış olup nikâh merasimine geçiyorum. “Sayın yadigâr Kıroğlu hiçbir yetki ve baskı altında kalmadan Sayın Hamdi Yavuz’u eş olarak kabul ediyor musunuz?” “evet” “Sayın Hamdi yavuz hiçbir etki ve baskı altında kalmadan sayın yadigâr Kıroğlu’nu eş olarak kabul ediyor musun?” “evet” “değerli şahitlerimiz sizlerde şahitlik eder misiniz?” “evet” “değerli misafirlerimiz sizlerde kabul ediyor musunuz?” “evet” bende, Türkiye cumhuriyetinin medeni kanununun bana verdiği yetkiye dayanaraktan sizleri değerli şahitlerin huzurunda eş ilan ediyorum. Şimdi de aile cüzdanını Muğla Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın Erol’un taktim etmesi için kendisine veriyorum. 

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol ise “Yuvayı dişi kuş yapar diyorlar ama bu hayat bir birliktelik ve birlikte sürdürülecek bir yolculuk o yolculuğun sadakatle, mutlulukla geçmesini temenni ediyorum ve eşlere beraberce takdim etmek istiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN