Vergi Rekortmenleri Haberleri

Vergi Rekortmenleri Haberleri

Seydikemer'in Vergi Rekortmenleri Belli Oldu

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde 2022 kurumlar vergisi ve gelir vergisi rekortmenleri belli oldu.

Fethiye’de vergi rekortmenleri kimler?

Fethiye’de geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ilk sıraları paylaşan rekortmenler devlete önemli katma değer sağladılar.

Fethiye’nin rekortmenlerine plaket verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’de 2020 yılında istihdam ve vergi rekortmenleri sırlamasında ilk 3 sırada yer alan firmaları ziyaret ederek işletmeci ve yöneticilerine plaket verdi. Fethiye ve Türkiye ekonomisine değer katan FTSO üyelerine teşekkür eden Başkan Çıralı, “Zorlu pandemi döneminde dahi var güçleriyle çalışarak istihdamlarını koruyan, aynı zamanda ödedikleri vergilerle ülkemizin kalkınmasına büyük katkı yapan firmalarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

FTSO’dan Seydikemer’in rekortmen firmalarına plaket

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve beraberindeki heyet, Seydikemer’de 2020 yılında istihdam, ihracat ve vergi rekortmenleri sırlamasında ilk 3 sırada yer alan firma temsilcilerine plaket verdi. Ödedikleri vergiler, sağladıkları istihdam ve yaptıkları ihracatla bölge ve ülke ekonomisine değer katan, FTSO üyelerine teşekkür eden Başkan Çıralı, “Seydikemerimiz alabalık sektörlerinde dünyaca tanınan bir bölge ise bu firmalarımızın eseridir.” dedi.