Seydikemer'in Vergi Rekortmenleri Belli Oldu

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde 2022 kurumlar vergisi ve gelir vergisi rekortmenleri belli oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Edinilen bilgilere göre 2022 gelir vergisi ve kurumlar vergisi rekortmenleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından plaketle ödüllendirilmesi bekleniyor.

Seydikemer İlçesinin vergi şampiyonları belli oldu. Seydikemer’de 2022 yılı kurumlar vergisi ve gelir vergisi rekortmenleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine devletimize katma değer sağlayarak ilk sıralara yerleştiler. Seydikemer İlçesinde 2022 kurumlar vergisi rekortmeni Öz Türkmersan Mermercilik İnşaat olurken 2.'liği Selina Fish Su Ürünleri  aldı. 3.'lüğü ise Akdenizli Akaryakıt aldı.

Geçtiğimiz yıllarda da Seydikemer’de ilk sıralarda yer alan bu firmalar 2022 yılı kurumlar vergisi vergi rekortmenliğinde ilk 3 sırayı paylaştılar. Seydikemer’de Hamza Akay ve Kader Debik 2022 gelir vergisi sıralamasında ilk sıraları alan isimler oldular.
Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı Seydikemer ilçesinde 2022 yılı vergi rekortmenlerini kutlayıp, “ Ülkemize, Seydikemerimize katma değer sağlayan tüm işletmelerimize ticari kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler FTSO olarak her zaman üyelerimizin yanındayız. Üyelerimizin vergi rekortmenliğinde yer almalarından kıvanç duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN