Vatandaşlarla Haberleri

Vatandaşlarla Haberleri

Başkan Karaca Vatandaşlarla İftar Yaptı

31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi'ne ait Çatalarık Sosyal Tesisi’nde vatandaşlarla iftar yaptı.

Kökten "Hizmet Hızıma Yetişemeyeceksiniz”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, halk buluşmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kökten, “Kimseyi Kötüleyerek Bir Yere Gelmedik”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, halk buluşmaları kapsamında Çamköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kökten, “Körfez Temizliği İçin Son Noktadayız”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Mahallesi Bademli Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Yıllardır bekleyen Fethiye Körfezi temizliği için artık son noktaya geldik” şeklinde ifadeler kullandı.

Karaca, ‘Afişlerimizi Yırtan Gençler Özür Dilemeye Geldiler’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sadece bir hafta kala halk buluşmaları kapsamında Pazar akşamı Yanıklar’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Alim Karaca, Esenköylülerle Bir Araya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Esenköy Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Esnaflardan Akdenizli’ye Tam Destek!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Alim Karaca Kayaköy’e Müjdelerimiz Var

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala, halk buluşmaları kapsamında Kayaköy, Faralya, Kirme ve Karagedik’te vatandaşlarla biraraya geldi.

Karaca, "Nif’teki Oyumuzu Artırmak İstiyoruz"

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Nif’te vatandaşlarla biraraya geldi. Karaca, soğuk havaya rağmen Nif sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlatarak vatandaşları bilgilendirdi.

Alim Karaca Çiftlik'ten Seslendi : 10 Bin Farkla Öndeyiz

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Çiftlik mahallesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

Akdenizli, Mahalle Buluşmalarına Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle Toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Akdenizli hem vatandaşların taleplerini dinliyor hem de Seydikemer için planladığı projeleri anlatıyor.

Saatcı Ölüdeniz'de halk ile buluştu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk” dedi.

Karaca, “Semt Pazarlarını Modern Hale Getireceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Karaca, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Kaya ve Kılıç, Karaçulha’da, Kökten’e Destek İstedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Karaçulha Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Genel başkan yardımcıları, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten’e destek istediler.

Yörükler Başkan Akdenizli'yi Coşkuyla Karşıladı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, ilçenin yörük kültürünü en fazla yaşatan Yayla Karaçulha, Yayla Patlangıç ve Yayla Eldirek mahallerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Saatcı Karamuar'da halkla buluştu

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mahalle ziyaretleri kapsamında Karapınar (Karamuar)'da vatandaşlarla br araya geldi.

Behçet Saatcı Mahalle Ziyaretlerini Yeşilüzümlü, Kızılbel Ve Söğütlü İle Sürdürdü

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşilüzümlü, Kızılbel ve Söğütlü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretlerde, Behçet Saatcı'ya vatandaşların ilgisi büyük oldu. İlk halk buluşmasını Üzümlü'de gerçekleştiren Saatcı, bölge halkının yaşadığı sorunları dinleyerek not aldı. Yöneticilerin ilgisizliğinden dert yanan mahalle sakinleri Saatcı'dan şarap ve dastar gibi bölgeye ait ürünlerin marka haline getirilmesi için destek taleplerini iletiler. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Saatcı, seçilmesi halinde Yeşilüzümlü'ye daha önce projesini hazırladıkları konaklama evini kazandıracaklarını açıkladı. Görev yaptıkları süre boyunca bölge halkına mahcup olacak bir şey yapmadığını hatırlatan Saatcı, "Bizim zamanımızda yapılan fakat şimdilerde kapalı olan Sağlık Kabinimizi yeniden aktif hale getireceğiz. Kahvehaneyi 1 Nisan'da yeniden faaliyete geçireceğiz. Belki Halk Evi tarzında yeni bir yapılanma ile." dedi.

Behçet Saatcı Mahalle ziyaretlerine Yeşil üzümlü, Kızılbel ve Söğütlü İle Sürdürdü

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşilüzümlü, Kızılbel ve Söğütlü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Zafer Partili Aday Yiğit vatandaşlarla buluştu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlar ile sohbet toplantısında bir araya geldi. 

Akdenizli, Seydiler Ve Ortaköylü Vatandaşlarla Buluştu

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydiler ve Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Akdenizli, Seydiler’de İmar sorunu önümüzdeki 5 yıllık süreçte çözeceklerini kaydetti. Ortaköy’de vatandaşların su faturasının yüksekliğinden yakınması üzerine Akdenizli; “31 Mart’ta inşallah Muğla Büyükşehir’i AK Parti Belediyeciliği buluşturursak, suyun fiyatlarını aşağıya indireceğimizin, Bodrum’la aynı paraya su içmeyeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Teyyareci Şehit Fethi Bey, Ölümünün 110’ncu Yılında Anıldı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye’ye ismini veren Teyyareci Fethiye Bey’in 110’ncu ölüm yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törene katıldı. Töreni vatandaşlarla birlikte izleyen Saatcı’ya katılımcıların ilgisi büyük oldu.

Felsefe ve Yaşam Akademisi “Felsefe Yolda Olmaktır” Sloganı ile Yola Çıktı

Muğla Büyükşehir Belediyesinin kurduğu ve yerel yönetimlerde ilk olan Felsefe ve Yaşam Akademisi “Yaşam İçin Felsefe” etkinliği ile Menteşe, Bodrum, Ortaca, Ula ve Fethiye’de vatandaşlarla buluştu.

Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı 305 Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Hizmet Tırı bugüne kadar 305 farklı etkinliği vatandaşlarla buluşturmak için yola çıktı.

Küçükala, Halk Evinde Vatandaşları Dinledi

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, seçim çalışmaları kapsamında Halk evinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gün boyu vatandaşlar ile sohbet eden Küçükala, halkın talep ve arzularını dinledi.

Aday adayı Kökten vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

Başkan Akdenizli, vatandaşlarla biraraya geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede büyük küçük herkesin gönlüne dokunuyor. Hafta sonu da dahil her zaman vatandaşlarla bir arada olan Başkan Akdenizli, hem sohbet ediyor hem de talepleri dinliyor.

Aday Adayı Kökten, Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir arada

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Çamköy Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Kökten, halkın ve esnafın talep ve arzularını dinledi.

Kökten Patlangıç Pazarını Ziyaret Etti 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Patlangıç semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafının taleplerini dinleyen Aday Adayı Kökten, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. 

Aday adayı Harun Reşit Yiğit, ziyaretlere devam ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, AK Parti ilçe binasında vatandaşlarla bir araya geldi.