Aday adayı Kökten vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'nda vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yoğun katılımın olduğu programda AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, hem katılımcıların taleplerini dinledi hem de sohbet etti. İlçe teşkilatında gerçekleşen etkinlikte ziyaretçi akınına uğrayan Aday Adayı Kökten, Fethiye’nin yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Halktan gördüğü teveccühün kendisine büyük moral olduğunun altını çizen Kökten, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. 
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “İlçe teşkilatımızda ziyaretçilerimizi ağırladık. Hem onların beklentilerini ve taleplerini dinliyoruz hem de sohbet ediyoruz. Hem buradaki programımızda hem de diğer gezilerimizde halkımızın yoğun bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Halkımızla buluştukça bunun daha da farkına varıyorum. Onların yüksek enerjisi bana büyük moral oluyor. Bana destek olan herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde ifadeler kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN