AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Kaya ve Kılıç, Karaçulha'da, Kökten'e Destek İstedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Karaçulha Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Genel başkan yardımcıları, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten'e destek istediler.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç’ın da katılım gösterdiği Karaçulha Mahallesi buluşmasına yoğun talep oldu. Programa genel başkan yardımcıları yanı sıra AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanoğlu, MHP MYK Üyeleri Bahadır Alperen ve Ali Uçak, Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Karaçulha Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri, Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten’e destek istediler. 
Yıllardır çözülmeyen sorunları kökten çözmek için aday olduğunu belirten Muhammet Kökten, Karaçulha halkına borçlu olduklarını ifade etti. Kökten, “5 yılda ekonomik kriz ve pandemi var diyerek, projelerini yapmayanlar gibi değil, sizlere hizmet etmek için geliyoruz. Meclis üye ve ekiplerimizi sizlerin mahallesinden seçtik. Çünkü sizlere iyi hizmet etsinler diye seçtik. Önceliğimiz Karaçulha oldu” diye konuştu. 
Muhammet Kökten'in Fethiye'de seçilmesi halinde Cumhur İttifakı’nın gücü ile tüm mahallelere hizmet gideceğini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, bölgenin hak ettiği noktalara ulaşabilmesi için adayın desteklenmesi gerektiğini ifade etti. 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç ise birlik ve beraberlik içinde seçimi kazanacaklarını belirterek, Fethiye’nin il olması için gayret sarf ettiklerini söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN