Üyelere Haberleri

Üyelere Haberleri

FTSO'da ihracatçı üyelere bilgi verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) düzenlenen toplantıda, Ege İhracatçı Birlikleri uzmanları, ihracatçı üyelere ihracata yönelik devlet destekleri hakkında bilgi verdi. 

“En Büyük Sınavımız Yerel Seçimler” 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Ahmet Selim Yücel, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Yücel, “Belediye başkan adaylarının belirlenmesinde izlenecek yol, benim gönlümden geçen üyelere sorulmasıdır” dedi. 

MUTSO'dan 'Yeşil Geçiş’ konulu toplantı

TEPAV tarafından iklim değişikliği toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan Başkan Karakuş, üyelere üretim ve faaliyetlerinde iklim değişikliği etkilerini sınırlandırmaları çağrısında bulundu.

MUTSO Üyelerine Karlılığı Arttırma Yöntemleri Eğitimi

Üyelere yönelik eğitim çalışmalarına her dönemde önem veren MUTSO, düzenlediği son üye eğitiminde şirket karlılıklarını arttırma yöntemlerine değindi.

CHP Fethiye’de rozet takma töreni yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye ilçe binasında yeni üyelere rozet takma töreni gerçekleştirildi.

FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Psikomat Psikolojik Danışmanlık arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel yüzde 15 indirim sağlandı.  

AYŞE ÇİFTÇİ VE PARTİLİLERİN ROZETLERİ TÖRENLE TAKILDI

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’na katılımlar devam ediyor. Yeni üyelere rozetleri ilçe başkanlığında gerçekleşen törenle takdim edildi.

İYİ PARTİ’DE YENİ ROZETLER DAĞITILDI

İyi Parti İlçe Binası’nda rozet takma töreni düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 200 kişinin İyi Parti bünyesine katılmasından sonra yeni üyelere de rozetler takıldı. Düzenlenen törene İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı katıldı.

Chp Rozet Takma Törenine Yoğun Katılım

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından yeni üyelere rozet takma töreni düzenlendi. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’da katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen rozet takma töreninde Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’te rozetini takarak, CHP’nin yeni üyelerinden biri oldu.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Cuma Günü Fethiye’de

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, parti üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının gündeminde 10 Aralık Cuma günü yapılacak olan yeni üyelere rozet takma töreni vardı.10 Ocak Cuma günü yapılacak olan yeni üyelere rozet takma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’da katılacak.

Mimarlar Odası’nda Günay Solak Yeniden Başkan

Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği 16. Dönem seçimleri, Mimarlar Odası Temsilcilik Binası’nda gerçekleştirildi. 16.dönem yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği genel kurulda 15.dönem yönetim kurulu adına söz alan Günay Solak bir önceki dönem yapılan çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi. Seçimlerin ardından mevcut başkan Günay Solak güven tazeledi.

Demirtaş; “O Değerli Mesainizi Esnafımızın Sorunlarını Çözmek İçin Uğraşın”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, geçtiğimiz günlerde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelere gönderilen mesaj hakkında açıklamalarda bulunarak, “Defalarca oda yönetimini ziyaret etmek için randevu istedik. Hiçbir cevap alamadık. Hep iyi niyetli davrandık yine olmadı. Kendi çabalarımız ile üyelere ulaşmaya başladık. Her çalışmamızda olduğumuz gibi birileri rahatsız olmuş ki bu trajekomik mesajı esnaflarımıza göndermişler. O değerli mesainizi bizimle değil de keşke esnaflarımızın sorunlarını çözmeye harcasaydınız” diye konuştu.

Demirtaş, “Eşit ve hakkaniyetli hizmet vereceğiz"

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, başkanlık görevine seçildiği takdirde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı tüm üyelere eşit ve hakkaniyetli bir şekilde hizmet vereceklerini söyledi.

Elektrik, Elektronik ve Dayanıklı Tüketim Malları Grubu sektör sorunlarını konuştu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) 4 Nolu Elektrik, Elektronik ve Dayanıklı Tüketim Malları Grubu, online video konferans yöntemiyle toplanarak sektör sorunlarını konuştu. Üyelerin tek tek söz aldığı toplantıda, zincir mağazaların elektrikli ve elektronik dayanaklı tüketim mallarını satması ile Fethiye şehir merkezinde yaşanan otopark sorunu gündeme geldi. Zincir mağaza ve otopark sorunu konularında göreve geldikleri ilk günden bu yana kapsamlı çalışmalar yürüttüklerini belirterek üyelere seslenen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Sizde, bizimle birlikte tüm platformlarda bu sorunu dile getirin, hep birlikte hareket edelim ve sorunların çözümü konusunda geniş bir kamuoyu yaratalım.” dedi.

MUTSO Covıd-19 Kapsamında Üyelerine Yönelik Çalışmalarını Sürdürüyor

FERDİ YAVUZ- MUTSO, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsünün (Covid-19) üyelere olan etkilerini en aza indirmek için bir takım çalışmalara imza attı. 

100 Yaş Evi Üyelerine Fiziksel Aktivite Programları Düzenleniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla oluşturularak 2018 yılının Nisan ayında faaliyete başlayan Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde üyelere yönelik fiziksel aktivite programları düzenleniyor.