MUTSO Üyelerine Karlılığı Arttırma Yöntemleri Eğitimi

Üyelere yönelik eğitim çalışmalarına her dönemde önem veren MUTSO, düzenlediği son üye eğitiminde şirket karlılıklarını arttırma yöntemlerine değindi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üye eğitimlerini sürdürüyor. Growx Yönetim Danışmanlık firması işbirliğinde üye eğitimi planlayan MUTSO, şirket sahipleri, yöneticileri ve muhasebecilerine yönelik ‘Şirket Karlılığını Artırma Yöntemleri Eğitimi’ düzenledi. Eğitmen Dr. Savaş Tavşancı tarafından 27 Temmuz Perşembe günü MUTSO ev sahipliğinde verilen eğitime yaklaşık 30 MUTSO üyesi katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Oda olarak üye eğitimlerini son derece önemsediklerini, bu doğrultuda üyelerden ve komitelerden gelecek sektörel eğitimlere de ağırlık vermekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti. 

Başkan Karakuş’un ardından sunumunu gerçekleştiren Dr. Savaş Tavşancı, işletmelerde temel amacın; borçları zamanında ödeyebilmek, daha çok ilave sermaye koymak zorunda kalmamak, işten çıkarmalarla küçülmemek, nakit akışı en üst düzeye çıkarmak olduğuna dikkat çekerek ciro ve karlılık, rekabet analizi, tüketici beklenti ve talep analizi yöntemleri, karlılık artırmaya yönelik stratejik planlama konularında bilgi verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN