Törenle Haberleri

Törenle Haberleri

Muğla Çiftçisi Her Geçen Gün Daha Da Bilinçleniyor

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün “Ata Tohumları Toprakla Buluşuyor Projesi” kapsamında üreticilere “Meyve Ağaçlarında Budama” eğitimi verildi. Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Mart ayı içerisinde verilen eğitimi tamamlayarak sertifikaya hak kazanan 20 çiftçi, belgelerini bugün düzenlenen törenle İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’tan aldı.

Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı'nda Törenle Gerçekleştirdi

23 Mart 1933’te kurulan Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı’nda sade bir çelenk sunma töreni ile gerçekleştirdi.

Kökten, Anma Programına Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. yıldönümü kapsamında düzenlenen törenlere katılım sağladı.

Babataşı Mahallesine Yeni Park

Fethiye Belediyesi, ilçedeki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Belediyenin Babataşı mahallesinde 3 dönümden büyük bir alanda yaptığı, içinde basketbol sahası, çocuk oyun grubu, 1636 çeşit bitki, 1546 metrekare çim alan ve çeşitli sosyalleşme alanlarının yer aldığı parkın açılışı törenle gerçekleşti.

Yumurta üretim çiftliğinin açılışı yoğun ilgi gördü

Yeşilüzümlü Halkevi ve Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme Kalkınma Kooperatifi'nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü'de yaptırılan yumurta üretim çiftliği törenle hizmete açıldı.

Seydikemer’de İstiklal Marşımızın Kabulü Gururla Kutlandı

Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen İstiklal Marşımızın kabulünün 103’üncü yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlenen törenle kutlandı.

Karaca’nın Göcek Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’nın, Göcek seçim ofisi törenle açıldı. Karaca, “Her mahallemizi olduğu gibi Göcek’i de önemsiyoruz. Göcek ve Ölüdeniz dünya markası haline gelmiş 2 mahallemiz” dedi.

Fethiye Şehit Fethi Bey vefatının 110. yılında Fethiye'de anıldı

Türk havacılık tarihinin ilk pilotlarından ve Fethiye'ye ismi verilen Şehit Yüzbaşı Tayyareci Fethi Bey, vefatının 110’uncu yılında düzenlenen törenle anıldı. Düzenlenen törende SOLOTÜRK ekibi gösteri yaptı.

Saatcı’nın seçmen iletişim merkezi törenle açıldı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın seçmen iletişim merkezi törenle açıldı. Törende konuşan Saatcı, “Bu seçim bizi belediye başkanı yapma seçimi değildir, Fethiye’yi kurtarma seçimidir” dedi. 

Başkan Akdenizli'nin Seçmen İletişim Merkezi Açıldı

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Önder Akdenizli’nin seçmen iletişim merkezi törenle açıldı. Yoğun bir katılımın olduğu programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

İncirköy Camii Törenle İbadete Açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından İncirköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan İncirköy Camii, düzenlenen törenle açıldı. 9 ayda tamamlanan caminin 14 milyon TL’ye mal olduğu belirtildi.

Çiftlik Halk Evi Törenle Açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından Çiftlik Mahallesi’ne kazandırılan halk evi, gerçekleştirilen törenle açıldı. Programa yoğun bir katılım oldu.

THK Yıl Dönümünde Çelenk Programı

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Tayyare Cemiyeti adı ile kurulan Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 99. yılı Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Akdenizli “En Büyük Savaş Cehalete Açılan Savaştır”

Seydikemer’de “Devlet Yatırım Programı” kapsamında, yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle Seydikemer yapılacak olan Seydikemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli törenle atıldı.

Seçmen İletişim Merkezi Törenle Açıldı

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim iletişim merkezinin açılışı törenle yapıldı. Programa yoğun katılım oldu.

Fethiye’de Umreciler, Düzenlenen Törenle Mekke’ye Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın umre organizasyonu ile Fethiye’den kutsal topraklara gidecek olan umreciler, düzenlenen törenle dualarla Mekke’ye uğurlandı.

Birol Gönen Atölyesi törenle açıldı

Birol Gönen Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Uygulama Atölyesi, Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen tören ile açıldı.

Töksöz, 'Yatağan'ı Şehriyle, Kırsalıyla Daha Yaşanabilir Yer Haline Getiriyoruz'

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün girişimleriyle, Yatağan'ın Şahinler ve Yeşilbağcılar – Taşkesik TOKİ mahalleleri, doğalgazla buluştu. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, her iki mahallede doğalgaz verme törenleri gerçekleştirildi.

Kaymakam Ertaş’ın Katılımıyla Kur’an Kursu Açıldı

Fethiye'de hayırsever vatandaşın bağışı ile eğitim - öğretime başlayan Mıstan / Oğlu Niyazi Kacar Kur'an Kursu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

‘’Atanın Çocukları" nın 100.yıl coşkusu

Özel Fethiye Ata Okulları; Cumhuriyetin 100. yılını, öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu törenle kutladı.

Fethiye’de coşkulu 100. Yıl kutlaması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de coşkulu bir törenle kutlandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, öğrencilerin sunduğu birbirinden güzel gösteriler büyük alkış aldı. 

Seydikemer’de Cumhuriyetin 100. Yılı Törenle Kutlandı

Seydikemer’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

Hayatını kaybeden filistinliler anıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Perşembe günü okullara gönderdiği yazıda, Filistin'de yaşamını yitirenler için temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında yapılacak bayrak törenlerinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıklamıştı. Muğla’da yapılan törene Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’da katıldı.

Seydikemer'de Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

Seydikemer’de 19 Ekim Muhtarlar Günü, düzenlenen törenle kutlandı.

Mavi Nefes Projesi Eğitim Otobüsü yola çıktı

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve Garanti BBVA iş birliği ile başlatılan, deniz kirliliğini önlemek adına Marmara Denizi’nde atık yüzey temizliği ve bölge illerinde deniz temizliği konusunda farkındalık eğitimlerini kapsayan Mavi Nefes Projesi devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen törenle açılışı yapılan

19 Eylül Gaziler Günü Seydikemer’de Törenle Kutlandı

Seydikemer’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ile “Gazilik” unvanının verildiği günün 102’nci yıl dönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.  

Fethiye’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazilik” unvanının verilişinin 102. yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü, Fethiye Kaymakamlık Bahçesi Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

101 Yıllık Destan Gururla Kutlandı

Seydikemer’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü düzenlenen törenle coşku ve gururla kutlandı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı Fethiye’de Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 101 yıllık gururu, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam etti.

Başkan Gürün: 'Gönüllü İtfaiyecilerimizi Kutluyorum'

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından gönüllü itfaiyecilik kapsamında düzenlenen eğitimden faydalan 39’u kadın, 36’sı erkek toplam 75 kişi düzenlenen törenle Gönüllü İtfaiyeci Sertifikalarını aldı.