Seçmen İletişim Merkezi Törenle Açıldı

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in seçim iletişim merkezinin açılışı törenle yapıldı. Programa yoğun katılım oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Babataşı Mahallesi’nde gerçekleştirilen seçim iletişim merkezi açılışına Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin, geçmiş dönem milletvekilleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Alana gelişlerinde parti yöneticileri tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın ile Başkan Adayı Kökten, daha sonra alanda toplanan kalabalığı selamladılar. Mehter takımı marşları ile organizasyona renk kattı.

Seçmen İletişim Merkezi Törenle Açıldı
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşımız söylendi. Daha sonra il ve ilçe başkanların selamlama konuşmalarını yaptı. Eşi ve çocukları ile birlikte alkışlar eşliğinde sahneye gelen Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini anlattı. Başkan Adayı Kökten, “Seçimler demokrasinin temel taşlarıdır. Fethiye’nin daha yaşanılabilir bir şehir olması adına bu kutlu göreve talip oldum. Ayırmadan ayrıştırmadan, canla başla bu güzel şehre hizmet etmek ve hizmetkar olabilmek için 31 Mart akşamına kadar çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Hazırladığımız projeler ve Cumhur İttifakı’nın da gücüyle her alanda Fethiye’yi marka bir şehir haline getireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı. 
Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın projelerini anlatarak, “Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten kardeşim Fethiye’nin sorunlarını çok iyi şekilde tespit etmiş ve projelerine hazırlanmış. Göreve seçildiğimiz takdirde kol kola tüm sorunları çözüme kazandıracağız. Adaylığım açıklandığından itibaren Fethiye’mizin ve 13 ilçemizin bütün sorunlarını masaya yatırdım. Bunlardan hangilerine öncelik vereceğiz, hangisinden başlayacağız yönünde arkadaşlarımızla çalışma yaptık. O kadar sorun birikmiş ki Fethiye’de, nereden başlayacağımızı bilemedik. Sizin bu heyecanınız bizi 31 Mart’ta bizi iktidar yapacak. Şu anki büyükşehir belediyesinin başında bulunanlar, sizi kaderinizle baş başa bıraktı. İmar sorununuzu çözmedi. Bu güzel turizm cenneti kaçak yapı cenneti haline geldi” dedi. 

Seçmen İletişim Merkezi Törenle Açıldı
Konuşmaların ardından törene katılanlar tarafından Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim iletişim merkezinin açılış kurdelesi kesildi. Son olarak etkinliğe katılanlar merkezi dolaştı ve vatandaşlarla fotoğraf çektirdiler.

Seçmen İletişim Merkezi Törenle Açıldı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN