Taş Haberleri

Taş Haberleri

Fethiye’de Gençlik Haftası Törenle Başladı

Fethiye’de 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik Bayramı coşkuyla kutlanacak

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın Fethiye’de coşkuyla kutlanacağını belirterek açıklamada bulundu.

Başkan Karaca'ya Beşiktaş Forması Hediye Ettiler

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundular.

Mendos Yapı Termal Seramik’in yeni işletmesi açıldı

Mendos Yapı Termal Seramik, İnönü Bulvarı'nda bulunan eski işletmesini taşıyarak Adnan Menderes Bulvarı'nda görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Fethiye dikkat! Meteorolojiden Toz uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, bölgede yarın sabah saatlerinden itibaren itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımı etkisi altında kalacağı tahmin edildiği belirtildi.

Minik öğrenciler trafik kuralları öğrendi

Fethiye’de Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu’nun minik öğrencileri, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kurallarını eğlenerek öğrendi.

Başkan Karaca’dan Engelliler Haftası Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Türkistan’da şair ve yazar buluşması gerçekleşti

Fethiye Edebiyat Grubu şair ve yazarları Kazakistan'ın Türkistan şehrinde oğuz boylarının yaşadığı dağların zirvesinde meslektaşları ile buluştular.

Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel bilgilendirme toplantısı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde bilgilendirme konferansı yapıldı. Etkinliğe Fethiye’de yaşayan vatandaşlar ilgi gösterdi.

Muğlalı Sanatçı Demirtaş’ın ‘Kara Kışa Girmeden’ Klibi Yayınlandı

Muğlalı yerel sanatçı Hamdi Demirtaş’ın “Kara kışa girmeden” isimli klibini sevenleriyle paylaştı. Sanatçı Demirtaş’ın yeni klibi beğeni topladı.

Açık alanda durmayın! Fethiye’ye çöl tozu geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli bir uyarı geldi! Yapılan son değerlendirmelere göre, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Fethiye’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bu durum, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabilir.

Not Just Beach Fethiye Çalış plajında açıldı

Cloud 9 bünyesinde bulunan Not Just Beach, Fethiye Çalış Plajı’nda hizmete açıldı. Toplamda 60 şezlongun bulunduğu plajda çeşitli koltuklar ve minderler de misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Fetiye Çalış Plajı’nda hizmet veren Cloud 9 adlı mekânın bünyesinde bulunan Not Just Beach hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış programına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. 

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179.Kuruluş Yıldönümü kutlandı

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Fethiye Kaymakamı Ertaş’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Fethiye, Nisan ayında spora doyacak

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Nisan ayı içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri, Beyzbol Türkiye Şampiyonası, Softbol Turnuvası gibi birçok etkinlik ve akabinde de Mayıs ayında çeşit çeşit spor etkinlikleri düzenlenecek. Fethiye Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdenizli, meclis üyeleri ile bir araya geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mazbatasını aldıktan sonra 2024-2029 yılları arasından görev yapacağı yeni meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Başkan Karaca Ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde yeniden Fethiye Belediye Başkanı olarak seçilen Alim Karaca, Fethiye Adliyesi’nde düzenlenen program ile mazbatasını aldı. 31 Mart’ta kararı Fethiye halkının verdiğine dikkat çeken Başkan Karaca, “Bizlere yeniden 5 yıl daha yetki veren Fethiye halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akdenizli Mazbatasını Aldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak yeni 5 yıl için görevine başladı.

Koylu Yerel Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Muğla'da ve Türkiye genelinde gerçekleşen 2024 Yerel Seçimleri, demokratik sürecimizin önemli bir kilometre taşı oldu. Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Atınç Koylu, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kökten "Hizmet Hızıma Yetişemeyeceksiniz”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, halk buluşmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Saatcı, ‘Oynanan oyun büyük, sizin oyunuz bütün oyunlardan büyük’

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Akdenizli, Özel Öğrencilerle Boya Yapıp Oyunlar Oynadı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” kapsamında ilçede bulunan Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Dinçel, ‘Fethiyespor Her Maçını Kazanmak İçin Sahaya Çıkacak’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Uşakspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar maçı Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kazandıkları Uşakspor maçı ile 32.Haftada deplasmanda karşılaşacakları Belediye Derincespor karşılaşması hakkında konuştu.

Fethiye Kalesi'nde 12 Ay Kazı Yapılacak

Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup'un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs’te düzenlenen "Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması" programında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Aksoy "Fethiye Kalesi'nde 12 ay kazı yapılacak" dedi. Ersoy, 144 kazı başkanlığıyla kazı programını başlattıklarını belirterek, Fethiye Kalesi'ni de 12 ay kazı programına aldırma talimatını verdiğini söyledi.

Babataşı Mahallesine Yeni Park

Fethiye Belediyesi, ilçedeki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Belediyenin Babataşı mahallesinde 3 dönümden büyük bir alanda yaptığı, içinde basketbol sahası, çocuk oyun grubu, 1636 çeşit bitki, 1546 metrekare çim alan ve çeşitli sosyalleşme alanlarının yer aldığı parkın açılışı törenle gerçekleşti.

Kaymakam Ertaş'tan 18 Mart Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için mesaj yayımladı.

Babataşı Parkı Açılıyor!

Fethiye Belediyesi, Babataşı mahallesinde yeni bir parkı halkın kullanımına açıyor. Parkın açılış töreni, Cumartesi günü saat: 16.00’da, 724. sokakta gerçekleştirilecek.

Esenköy Ve Bozyer’de Karaca Fırtınası

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca Esenköy ve Bozyer’de yurttaşlarla buluştu.

Fethiye’de yolun ortasına kaya düştü! Faciaya sebep olabilirdi!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Faralya Mahallesi’nde sabah saatlerinde yol üzerine kaya düştü. Kayanın düştüğü esnada yoldan geçen kimsenin olmaması da büyük bir faciayı önledi.