Oyunu Haberleri

Oyunu Haberleri

Fethiye’de 'Vay Başımıza Gelenler' rüzgârı esti

Fethiye'de yaşayan oyuncular Vay Başımıza Gelenler adlı tiyatro oyununu Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sahneledi. Bir kez daha kapalı gişe oynayan oyuna Fethiyeli sanatsever vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Ayaydın, Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Bodrum’da Göltürkbükün’de oyunu kullandı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık Oyunu Kullandı

Muğla Valisi İdris Akbıyık ile eşi Sevim Akbıyık, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için Menteşe Kocamustafendi İlkokulu'nda oyunu kullandı.

İlçe Başkanı Turgutoğulları Oyunu Kullandı

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, 2024 yerel seçimleri için oyunu kullandı.

Behçet Saatcı Oyunu Kullandı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Oyunu Yunus Nadi İlköğretim Okulu’nda kullandı.

Karaca Oyunu Kullandı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 2024 yerel seçimleri için oyunu kullandı.

Muhammet Kökten Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Fethiye Özel Girne Koleji’nde 1008 nolu sandıkta kullandı.

Saatcı, ‘Oynanan oyun büyük, sizin oyunuz bütün oyunlardan büyük’

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

Alim Karaca “Müfettişler Çöp Tenekelerinin Sac Kalınlığını, Parkelerin Boyunu Bile Ölçtüler”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca, seçim kampanyası çerçevesinde mahallelerde halk buluşmalarına devam ediyor. Alim Karaca Cumartesi akşamı Çatalarık sakinleriyle bir araya gelerek, yurttaşların belediyeden taleplerini ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

Gülümseten Hatıralar Seyirciyle Buluştu

Ünlü oyuncu Deniz Oral ve Faruk Sofuoğlu, ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar’ oyunuyla Fethiye Kültür Merkezi’nde dün akşam izleyici ile buluştu.

Mutluluk Denince Akla Tiyatro Oyunu Muğla’da Çocuklarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu ile birlikte “Mutluluk Denince Akla” tiyatro oyununu yarıyıl tatiline giren çocuklar için sahneledi.

Menteşe Belediye Tiyatrosu Yarıyıl Tatilinde Perdelerini Çocuklar İçin Açıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu yarıyıl tatilinde perdelerini “Eyvah Kral Oldum” adlı çocuk oyunu ile açıyor. Çocuk oyunu 27 Ocak Cumartesi günü saat:13.00’te Menteşe Belediyesi Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyicisiyle buluşacak.

Benimle Delirir Misin?’ Oyunu Kahkahaya Boğdu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahnelenen "Benimle Delirir misin?" tiyatro oyunu, Fethiyeli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Oyunu izleyen izleyiciler kahkahaya boğuldu.

Hey Gidi Günler, 19 Ocak’ta Sanatseverlerle Buluşuyor

Milas Belediyesi, Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler’in, 'Hey Gidi Günler' adlı interaktif müzikal oyununu Milaslı sanatseverlerle buluşturacak.

Başkan Akdenizli'den Basın Çalışanlarına Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akdenizli, “Basın demokrasilerin vazgeçilmez bir unsurudur. Kamuoyunun aydınlatılmasında da siz değerli gazeteci kardeşlerim önemli bir görev üstlenmektedir” diyerek tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

Vekil Otgöz Çalışan Gazateciler Günü'nü Kutladı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kamuoyunun, tarafsız, hızlı ve doğru haber almasını sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum.”

'Sihirli Gemi' tiyatro severlerle buluşturulacak

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından çocuk oyunu “Sihirli Gemi” cumartesi günleri Nurol Kültür Merkezi’nde sahnelenecek

'Limonata' Seyircisiyle Buluştu

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, prömiyerini yaptığı “Limonata” adlı romantik komedi türündeki oyunu ile seyircilere keyifli dakikalar yaşattı. Gerek oyuncuların performansları gerekse konusu ile katılımcılar bol kahkaha ve alkışlarla dolu iki saat geçirdiler. 

Cumhuriyetin 100. Yılı İçin Çifte Etkinlik

Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Kumbahçe Meydanında 100 dansçı ile çökertme oyunu ve ardından gerçekleşen “Solo Türk” akrobasisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Pesen, “Fethiye’de şans oyunlarına ilgi yoğun”

Fethiye’de 8 yıldır şans oyunu biletleri satan Adnan Pesen, Fethiye halkının şans oyunlarına yoğun ilgi gösterdiğini FRT TV mikrofonlarımıza belirtti.

“Banker Bilo” Filmi Fethiye’de Gerçek Oldu!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden olan “Banker Bilo” filmi Fethiye'de gerçek oldu. Farklı ülkelerden Avrupa hayaliyle için Yunanistan'a gitmek isteyen mültecileri, deniz yoluyla Fethiye'ye getiren insan kaçakçıları mültecilere Fethiye ilçesindeki akvaryum koyunu Rodos diyerek kandırdı.

Fethiye Sporfest Halk Oyunlarıyla Devam Ediyor

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından halk oyunu gösterileri sergilendi.

Göksu: “Bugünkü oyun ışık verdi”

Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Bodrum FK beraberliğinin ardından, " Umarım biz bu iyi oyunumuzu devam ettiririz" dedi.

“Yılbaşı” Oyunu Yeniden Sahne Alacak

Milas Belediyesi bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başında başlayan Yaratıcı Drama Atölyesi yetişkin grubu tarafından geçtiğimiz haziran ayında sahnelenen “Yılbaşı” oyunu yoğun istek üzerine tekrar sahne alacak.

MİŞTİ Çocuk'tan Gümbür Gümbür Komedi 'Lokanta'

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ)’nun çocuk grubu tarafından hazırlanan Lokanta oyunu, 24 Eylül Pazar günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahne alacak.

Çocuklardan Müzikli Oyuna Yoğun İlgi

Menteşe Belediye Tiyatrosu yaz oyunları kapsamında “Karya ve Dostları İş Başında” adlı müzikli çocuk oyunu ilçe genelinde ki mahallelerde çocuk izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

 “Ben Anadolu” oyunu Stratonikeia’da Sergilendi

22 Temmuz Cumartesi akşamı Stratonikeia Antik Tiyatrosunda Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle, İş Sanat Antik Sahne etkinlikleri çerçevesinde Ayça Bingöl “Ben Anadolu” oyunu sergilendi. 

Belediye Tiyatrosu Yaz Oyunlarına Başlıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu, yaz etkinlikleri kapsamında ‘Karya ve Dostları İş Başında’ isimli müzikal çocuk oyunu ile seyircisiyle buluşuyor. 10 Temmuz Pazartesi günü Bayır Mahallesi’nde başlayacak çocuk oyunları 9 Mahallede sahnelenecek.

Engelli bireylerin gösterisi ayakta alkışlandı

Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan özel eğitimli bireylerin rol aldığı yönetmen Yeşim Balkan Ekdi yönetiminde özel bireylerin hazırladığı “Sanal Alem“ adlı iki perdelik tiyatro oyununda özel eğitimli bireyler performansı izleyenlerden büyük alkış aldı.

11. Nebi Uslu Tiyatro Şenliği sona erdi

Milas Belediyesi tarafından iki gün boyunca gerçekleştirilen ve 12 tiyatro oyununun sahnelendiği 11. Nebi Uslu Tiyatro Şenliği sona erdi. 98 öğrencinin sahne aldığı şenlikte ‘En İyi Oyun’ ödülünün sahibi Pambık Pilemses ekibi oldu.