Vekil Otgöz Çalışan Gazateciler Günü'nü Kutladı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: 'Kamuoyunun, tarafsız, hızlı ve doğru haber almasını sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum.'

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile yayınladığı mesajında şunları kaydetti.

Gazeteciler, milletimizin adeta gören gözü, işiten kulağı olarak önemli bir görev yapmaktadır.
Basın kuruluşlarımız özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken, ülke menfaatlerini, kamu düzenini, toplumsal dinamikleri ve mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri göz ardı etmemeleridir.
Sorumlu bir yayıncılık üstlenmeleri hiç kuşkusuz büyük önem taşımaktadır. 
Tüm özgürlükler Hükümetimizin teminatı altındadır. 
AK Parti iktidarlarımız döneminde, basın özgürlüğü konusunda da önemli adımlar attık.
Bu konuda en büyük hassasiyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN göstermekte, basın özgürlüğü için düzenlemelere önderlik etmektedir.
AK Parti olarak biz, Anayasadan kaynaklı haber alma ve yayma hakkının ve basınımızın sonuna kadar arkasındayız. 
21 yıllık iktidarımız döneminde; demokrasi, insan hakları ve ifade özgürlüğü konularında gerçekleştirilen kayda değer atılımlarla medyada da ciddi bir büyüme ve çeşitlilik ortaya çıkmıştır.
Yerel medyanın güçlendirilmesi noktasında teknolojik altyapı, internet haberciliği, haber dili, mizanpaj, dijital reklamcılık gibi alanlarda çok sayıda eğitim ve teşvik sağlanmıştır.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.”  Sözü AK Parti olarak bizim için de yol göstericidir ve bu felsefe ile hareket etmekteyiz.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde; yaptığımız düzenlemelerle, yerel basına can suyu olduk, destek olduk, destek olmaya da devam edeceğiz.
Basın emekçilerimizin talepleri doğrultusunda yeni düzenlemelere ve iyileştirmelere de açık olduğumuzu ve her zaman yanınızda olduğumuzu da bilmenizi isterim.
Bu vesile ile tüm gazetecilerimizin Gazeteciler Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN