Karaca Oyunu Kullandı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 2024 yerel seçimleri için oyunu kullandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de yüzbinlerce seçmen yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. Oy kullanma işlemlerinin saat 8.00'de başlamasının ardından vatandaşlar ve siyasiler oy kullanmaya başladı. Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca da adresinin kayıtlı olduğu bölgede bulunan Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu'ndaki 1026 nolu sandıkta yerel seçimler için oyunu kullandı.
Ailesi ile birlikte oy kullanacağı okula gelen Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, oy verme işleminin ardından açıklamada bulundu. Karaca, “Öncelikle ilçemize hayırlı uğurlu olsun. 2 aylık bir kampanya sürecinin ardından seçim gününe geldik. Ekibimizle birlikte çok seviyeli bir seçim kampanyası yürüttük. 5 yıl boyunca halkımızı ayrıştırmadan hizmet etmeye özen gösterdik. Birçok seçime girdim ama ilk defa böyle kirli propagandalar ile karşı karşıya kaldım. Yapay zekayla oluşturulan videolar ile vatandaşlarımız rahatsız edildi. Bununla ilgili hukuki süreci başlatıyoruz ve savcılarımızı göreve davet ediyorum. Halkımız bunun cevabını sandıkta verecektir diye düşünüyorum. Halkımızın takdiri ile göreve devam edersek yine birleştirici hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Kimseye kırgın değilim. Biz sevgi elimizi uzatmaya, onlarla birlikte gönül bağı kurmaya ve insan odaklı hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN