Milletvekili Aday Haberleri

Milletvekili Aday Haberleri

MHP’li Gönül “Fethiye’nin Bir 5 Yıl Daha Kaybetmeye Tahammülü Yoktur”

27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül 31 Mart yerel seçimleri öncesi gelişmeleri yazılı bir açıklamada bulunarak değerlendirdi.

Başkan Adayı Kökten’den Taziye Ziyaretleri

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çay ve Karaisaoğlu ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

İyi Parti’den İstifa Eden Mehmet Tosun, Ak Parti'den Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkan Adayı Oldu

İyi Parti’den istifa eden Mehmet Tosun, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı oldu. Tosun, daha önce İyi Parti Muğla 3. Sıra milletvekili adayı olmuştu.

Marmaris'te İYİ Parti'nin adayı Acar mı olacak?

Geçtiğimiz yıllarda Cumhuriyet Halk Partisi’nden Marmaris Belediye Başkanlığı görevine seçilen, son genel seçimlerde Memleket Partisi’nden milletvekili adayı olan tecrübeli siyasetçi Ali Acar’ın; İyi Parti Marmaris Belediye Başkanı olacağı iddia edildi.

Doğu, Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye geçiş dönem İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı iş insanı Emrah Doğu, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Mehmet Demir, " Fethiye'liler Bizim İçin Değerlidir."

Güzel Fethiye'nin güzel insanlarına her daim hizmet etmekten onur duyan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye Önceki Dönem İlçe Başkanı Mehmet Demir, siyasi yaşantısında her zaman vatandaşların yanında olmanın önemini vurguladı.

Mehmet Demir'den Göçmen Akınına Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye Belediye Başkan A.Adayı Mehmet Demir, Fethiye'de yaşanan göçmen akınına dikkat çekti. 

Demir Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve önceki dönem Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 2024 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Açıklamasında ekip vurgusu yapan Mehmet Demir, “efsane ilçe başkanı olarak çıktığımız bu yolda efsane Belediye Başkanı olacağım.” Diye konuştu. 

CHP'li Demir, 'Muğla'da ilk defa değişim olacağına inanıyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, mevcut İl Başkanı Hüseyin Erol'un kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı'nın ise mavi liste ile yarıştığı CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP'li Demir'den Kandil Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye'nin önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Demir, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj paylaştı. 

CHP’li Mehmet Demir, Fethiye'nin Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi 

Fethiye'nin önde gelen isimlerinden Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ilçenin gündemini ve muhtarların toplumdaki önemini değerlendirmek üzere Fethiye'nin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Mehmet Demir'in Eğitim-Öğretim Yılı Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlangıcı nedeniyle bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Doğu, Şehitlerimizin Ruhuna Lokma Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında şehitlerimizin ruhuna Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’nde lokma ikramında bulundu.

CHP Muğla Milletvekili Adayı olan Mehmet Demir’le bir araya geldi.

Maçoğlu 28. Dönem Milletvekili Adayı Demir'i Ziyaret Etti Komünist Başkan lakabıyla tanınan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Fethiye’de 28. Dönem

Demir Fethiye Belediye Başkanlığına Aday Mı?

28. Dönem CHP Muğla Milletvekili adayı Mehmet Demir'in Ankara ziyareti, yerel siyasette ilgi çekti. Demir'in Ankara ziyaretinin nedeni merak ediliyor.

Saatcı’dan 15 Temmuz Mesajı 

Fethiye eski Belediye Başkanı, 28. Dönem İyi Parti Muğla 2.sıra milletvekili adayı Behçet Saatcı, 15  Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesapları üzerinden bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Aykın, “2. Turda Erdoğan’ı Destekleyeceğiz”

Vatan Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili adayı ve Merkez Karar Kurulu üyesi Av. Emre Aykın, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Mehmet Demir; “Mücadeleye Devam”

CHP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim sonrası açıklama yaptı. 

Mehmet Tosun’dan Seçim Açıklaması 

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim sonrası açıklama yaptı. 

Saatcı’dan Seçim Sonrası İlk Açıklama 

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim sonrası açıklama yaptı.

Vekil adayı Demir oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi 5. sıra Muğla Milletvekili adayı Mehmet Demir, ailesiyle birlikte oyunu kullanarak anneler gününü de kutladı.

Vekil adayı Saatcı’dan anneler günü mesajı

İYİ Parti Muğla 2. sıra Milletvekili adayı Behçet Saatcı, oy kullanma işleminin ardından anneler gününü kutladı.

Vekil adayı Saatcı oyunu kullandı

İYİ Parti Muğla 2. sıra Milletvekili adayı Behçet Saatcı sabahın erken saatlerinde oyunu kullandı.

Milletvekili Adayı Baykal Açıklamalarda Bulundu

Yeniden Refah Partisi Muğla 1.sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Adayı Baykal, “Seçim Günlüğü” programının konuğu oldu

14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi 1’inci sıra milletvekili adayı İsmail Baykal, FRT TV’de yayınlanan “Seçim Günlüğü” programının konuğu oldu. 

Milletvekili Adayı Tan, 'Biz sizi yalnız bırakmayacağız'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Menteşe ilçesindeki Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Beyaz Ay Derneklerini ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tan, Engelliler derneğindeki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

“Oy vermek için sıra beklememiz gerekmemektedir” 

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube sekreteri ve Zafer partisi 28.ci dönem Muğla Milletvekili adayı Mehmet Özdemir tarafından bir mesaj yayınlandı.

İyi Parti Adayı Tosun: Turizmciler Yalnız Bırakıldı

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Bodrum turizmcileriyle bir araya gelerek partisinin turizm politikalarını anlattı. Tosun, “Turizmci vergi yükü altında eziliyor, turizmci yalnızlaştırıldı, sorunlarıyla baş başa bırakıldı” dedi.

Zafer Partisi ve Sinan Oğan bütün oyunları bozarak geliyor

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı ve Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, Zafer Partisi’nin ve Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan’ın Türk milletinin ve seçmeninin önüne doğru bir alternatif olarak çıktığını söyledi. 

Milletvekili Adayı Tan Seçim Çalışmalarını Göcek'te Sürdürdü

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan seçim çalışmalarına Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça ile birlikte Göcek mahallesinde sürdürdü.