Milletvekili Adayı Tan, 'Biz sizi yalnız bırakmayacağız'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Menteşe ilçesindeki Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Beyaz Ay Derneklerini ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tan, Engelliler derneğindeki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Beraberinde Menteşe AK Parti İlçe Başkanı Eray Çiçek ve partililerle birlikte sabah saatlerinde Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Beyaz Ay Derneklerinin yönetimlerini ziyaret etti. AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, ‘’2022 yılından buyana 81 il ve ilçelerinde yapılanmasını tamamlayan Avrupa Özel Eğitim Dernekleri Federasyonunun Genel Başkanlığını yapıyorum. Bizim anlayışımıza göre doğuştan gelen özellikleri, etnik kökeni, görünüşü nedeniyle çocuklarımız ötekileştirilemez. Başkaları görmezden gelse de biz engelli kardeşlerimizi yok sayamayız. Biz AK Parti olarak 85 milyonun tüm fertleri gibi engelli bireylerin de hayata katılımlarına önem veriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın iki duvar arasında hapsedilmesine tahammül edemeyiz. Hiç kimse bedensel engeli dolayısıyla, sosyal hayatın dışına itilemez. Biz engelli vatandaşlarımızı yok sayamayız. Uzun yıllar dışlanan engelli kardeşlerimiz, sporda, siyasette, akademide artık göğüslerini gere gere artık ben de varım diyor. Engellilerimizin desteklenip gerekli imkanlar sunulduğunda neleri başarabildiklerini en net spor alanında görebiliyoruz. Bugün spor alanında çocuklarımız destan yazıyorlar" dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı Tan daha sonra Olgunlaşma Enstitüsü, Çaybükü, Gülağzı ve Salihpaşalar’daki halkla hasbihal etti. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN