Milletvekili Adayı Baykal Açıklamalarda Bulundu

Yeniden Refah Partisi Muğla 1.sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seçim çalışmaları kapsamında Fethiye ve Menteşe'de esnafı ziyaret eden İsmail Baykal, seçim öncesi vatandaştan destek istedi.

Konuşma yapan İsmail Baykal: "Muğla'nın sorunlarını biliyoruz. Eski Köyceğiz köyünün ana yol bağlantı kavşağının olmadığını, köylünün anayoldan karşı şeride geçmek için 6 km ileri gidip U dönüşü yapmak zorunda kaldığını ve bunun hem vakit hem de ekonomi olarak sorun olduğunu yerinde gördük ve biliyoruz. Kadastro sorunlarını, ekonomik sorunları ve işsizliği biliyoruz. Turizm cenneti olan ilimizde turizmi 12 aya yaymak için gerekli destekleri ve faaliyetleri yapmamız gerektiğini biliyoruz. Milas bölgesi bazı köylerinde su sorunu olduğunu bazı yerlerde gölet sorunu olduğunu biliyoruz. Çevre kirliliği sorunlarının olduğunu biliyoruz. Tarım ve hayvancılıkla ilgili sorunları biliyoruz. Gerekli desteklerin eksik kaldığını biliyoruz. Muğla'mızın has lezzetlerin tanıtımının eksik olduğunu biliyoruz.

Yöresel ürünlerimizde markalaşma sorunlarını ve eksikliklerini biliyoruz. Bunca sorunlara çözümlerimizin olduğunu da siz değerli hemşehrilerime ben bildiriyorum. İlimizde mikro ve makro ölçekli yukarıda belirttiğimiz sorunları çözmek için Milli ve yerli kaynaklardan daha önce hazırlamış olduğumuz projeler kapsamında çözüm elde edeceğimizi ve en kısa zamanda en etkin çözümü alacağımızın da müjdesini de siz değerli hemşehrilerimize bildiriyorum. Partimizin milletimize vermiş olduğu müjdeler doğrultusunda milli görüşün mecliste olduğu bir ülkede vatandaşlarımıza yapılacak destek ve hibeler ile girdi maliyetlerinin düşürüleceğini ve milletimizin alım gücünün artacağını vatandaşlarımızın refah bir nefes alacağını müjdeliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN