Başkan Akdenizli, Hemşireler Haftasını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası dolayısıyla hemşirelerin ve sağlık personelin Dünya Hemşireler Haftasını çiçek dağıtarak kutladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli 12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası’nda hemşireleri unutmadı. Hemşireler Haftası münasebetiyle Seydikemer Devlet Hastanesi, Seydikemer Sağlık Ocağı ve 112 Acil Servisi ziyaret eden Başkan Akdenizli’ye Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen, Belediye Meclis Üyesi Hakan Büyükaydın ve AK Parti Seydikemer Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy eşlik etti. 

İlk olarak Seydikemer Devlet Hastanesini ziyaret eden Başkan Akdenizli’yi Seydikemer Devlet Hastanesi Müdürü Oğuzhan Akdenizli ve İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Deveci karşıladı. Devlet Hastanesi'nin Acil Bölümünde sağlık hizmeti veren hemşireleri ve sağlık personelini tek tek ziyaret ederek günlerini kutlayan Başkan Akdenizli, çiçek takdiminde bulundu. Başkan Akdenizli daha sonra Seydikemer Sağlık Ocağı ve 112 Acil Servisini de ziyaret ederek, sağlıkçıların Hemşireler Haftasını kutladı. 

Samimi sohbet havasında geçen ziyaretlerde Başkan Akdenizli; “Sağlık sektörü çalışanlarının başında gelen hemşirelerimiz yoğun iş temposu altında üstlendikleri sorumluluğu eksiksiz olarak yerine getirmektedirler. Pandemide, yaşadığımız deprem felaketinde canla başla insanımızın sağlığı için mücadele eden hemşirelerimiz, ne zaman bir felaket yaşasak en ön safta yerlerini alıyor. Bu hafta vesilesiyle güler yüzünü ve şefkatini esirgemeden büyük bir özveri ve fedakarlıkla görevlerini yerine getiren tüm hemşirelerimizin gününü kutluyor, mesleklerinde başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN