Kutlandı Haberleri

Kutlandı Haberleri

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179.Kuruluş Yıldönümü kutlandı

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı'nda Törenle Gerçekleştirdi

23 Mart 1933’te kurulan Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı’nda sade bir çelenk sunma töreni ile gerçekleştirdi.

109 Yıllık Destan Seydikemer’de Gururla Kutlandı

Kahraman Mehmetçiğin 109 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek şehit kanlarıyla yazdığı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü Seydikemer'de gururla kutlandı.

Fethiye’de Çanakkale Şehitleri Unutulmadı

Fethiye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Seydikemer’de İstiklal Marşımızın Kabulü Gururla Kutlandı

Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen İstiklal Marşımızın kabulünün 103’üncü yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlenen törenle kutlandı.

FTSO, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Etkinliklerle Kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. FTSO yönetimi ve kadın girişimciler, işyerlerinde ve hastanede tek tek ziyaret ettiği emekçi kadınlara, Kadınlar Gününün sembol çiçeği karanfil hediye ederek, günlerini kutladı.

Fethiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Fethiye Belediyesi ve Türk Kadınlar birliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Beşkaza Meydanı'na çelenk koyma töreni düzenlendi. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören konuşmalar ile devam etti.

THK Yıl Dönümünde Çelenk Programı

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Tayyare Cemiyeti adı ile kurulan Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 99. yılı Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Forvet Murat Yılmaz'ın Doğum Günü Kutlandı

Fethiyespor'un başarılı forvet oyuncusu Murat Yılmaz doğum gününü takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı

Fethiye'de öğretmenler günü ilgi ile izlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye’de de etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda ilk olarak çelenk sunma programı gerçekleştirildi.

Türk Bayrağı, Seydikemer’in Sokaklarını Süsledi

Binlerce yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası olan, destansı mücadelemizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı Seydikemer’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşın katılımıyla yapılan Kortej Yürüyüşünde 100 metrelik dev Türk bayrağı omuzlarda taşındı.

Teknelerde marşlar eşliğinde konvoy

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılı Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Fethiye’de teknelerde coşkuyla kutlandı. 

Yeşilüzümlü'de Cumhuriyet Bayramı Çoşkuyla Kutlandı

Yurt genelinde olduğu gibi Fethiye’de de Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü coşkusu sürerken, Fethiye ilçesi Yeşilüzümlü Mahallesinde öğrenciler de hazırladıkları gösteriyle bu coşkuyu ortak oldu.

Fethiye’de coşkulu 100. Yıl kutlaması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de coşkulu bir törenle kutlandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, öğrencilerin sunduğu birbirinden güzel gösteriler büyük alkış aldı. 

Seydikemer’de Cumhuriyetin 100. Yılı Törenle Kutlandı

Seydikemer’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

Seydikemer'de Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

Seydikemer’de 19 Ekim Muhtarlar Günü, düzenlenen törenle kutlandı.

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı 100 Motorcuyla Kutlandı

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde BMW Ride &Fun Club Avrasya ve OTO Beyhan işbirliğinde Türkiye’nin dört bir yanından Muğla’ya 100 motorcu geldi. İki gün süreyle Muğla’da kalan motorcular Marmaris-Datça güzergahında sürüş yaptı, Menteşe’ye gelerek şehir turu attı.

ADD Mudanya Mütarekesi’ni Kutladı

Fethiye Atatürkçü Düşünce Derneği, 11 Ekim 1922 sabah saat 06.00'da Türkiye ile 3 İtilaf Devleti İngiltere, Fransa ve İtalya arasında imzalanan Mudanya Mütarekesi’nin 101.yılını kutlayan mesaj yayımladı.

Din görevlileri haftası kutlandı

Fethiye'nin Yeşil Üzümlü mahallesinde Mevlid-i Nebi ve Din görevlileri haftası kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü Seydikemer’de Törenle Kutlandı

Seydikemer’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ile “Gazilik” unvanının verildiği günün 102’nci yıl dönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.  

Belediyeden “Bodrum’un Şehitleri ve Gazileri” Kitabı

19 Eylül Gaziler Günü, Bodrum’da bir dizi etkinlikle kutlandı. Belediye Meydanı’nda düzenlenen tören ile başlayan etkinlikler, makam ziyareti ve öğle yemeği ile devam etti.

Fethiye’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazilik” unvanının verilişinin 102. yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü, Fethiye Kaymakamlık Bahçesi Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Seydikemer’de İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Seydikemer ilçesinde coşkuyla kutlandı. 

Başkan Akdenizli, Zabıta Ekipleriyle Pasta Kesti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Zabıta Teşkilatı’nın 197. yılını zabıta ekipleri ile birlikte pasta keserek kutladı.

Şampiyonluk Coşkusu Atapark’ta Yaşandı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Türk spor tarihinin en büyük başarılarından birini elde ederek , Avrupa Şampiyonu oldu.

Milas’ta Zafer Bayramı 3 noktada coşkuyla kutlandı

Milas, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda 3 farklı yerde 3 konsere ev sahipliği yaptı. Milaslılar; kent merkezinde Bilal Sonses, Güllük’te Tolga Çandar, Bafa’da Grup Pusula ile Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı. Milas Belediyesi tarafından düzenlenen konserler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Muğla’da 30 Ağustos Coşkusu 

Muğla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye’de düzenlenen Kıraç konserine katılan Başkan Dr. Osman Gürün, 30 Ağustos’un Dünya tarihini değiştiren özgür bir Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolu açan zafer olduğunu söyledi.

101 Yıllık Destan Gururla Kutlandı

Seydikemer’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü düzenlenen törenle coşku ve gururla kutlandı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı Fethiye’de Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 101 yıllık gururu, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam etti.

Fethiye’de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Törenle Kutlandı 

Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 97. Yıl dönümü Fethiye’de törenle kutlandı.