Cumhuriyet'in 100'üncü Yılı 100 Motorcuyla Kutlandı

Cumhuriyet'in 100'üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde BMW Ride &Fun Club Avrasya ve OTO Beyhan işbirliğinde Türkiye'nin dört bir yanından Muğla'ya 100 motorcu geldi. İki gün süreyle Muğla'da kalan motorcular Marmaris-Datça güzergahında sürüş yaptı, Menteşe'ye gelerek şehir turu attı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

12-15 Ekim tarihleri arasında BMW Ride &Fun Club Avrasya ve OTO Beyhan işbirliğinde Muğla’ya gelen motorcular geceyi Marmaris’te geçirdi. İlk gün Marmaris-Datça yolunda sürüş gerçekleştiren BMW Ride &Fun Club Avrasya grubu üyeleri, ikinci gün ise Menteşe’ye gelerek Oto Beyhan önünde toplandılar. Polis eskortu eşliğinde şehir turu çıkan motorculara Muğlalılar sevgi gösterisinde bulundular. İlk kez bu kadar motoru bir arada gören Muğlalılar ise şaşkınlıklarını gizlemedikleri görüldü. Oto Beyhan önünde toplanan motorculara Cumhuriyet’in 100.yılı ile ilgili özel tasarlanan tişörtler BMW Ride &Fun Club Avrasya Başkanı Can Celikkol ve yönetim kurulu üyeleri tarafından dağıtıldı. Organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı Oto Beyhan’ın sahibi Ayhan Çay ve Oto Beyhan Genel Müdürü Tufan Çay’a plaket takdim edilirken, motor tutkusu olan Tufan Çay’a BMW Ride &Fun Club Avrasya Derneğine üye olması nedeniyle 48 numaralı üyelik kartı da BMW Ride &Fun Club Avrasya Başkanı Can Celikkol tarafından takdim edildi.
BMW Ride &Fun Club Avrasya Başkanı Can Celikkol, “ Derneğimiz her yıl 18 Mart’ta Çanakkale’ye, 27 Aralık’ta Ankara’ya, 19 Mayıs’ta da Samsun’a giderek çeşitli etkinlikler yaparak farkını göstermektedir. Bugünde Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde bu nadide kentimiz olan Muğla’da farklı bir etkinlik yapalım istedik. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Oto Beyhan ailesine içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.
Oto Beyhan Genel Müdürü Tufan Çay ise yaptığı konuşmada, “ Bu yıl hem Cumhuriyetimizin hem de BMW Motorrad’ın 100. kuruluş yıldönümü. Bu nedenle Oto Beyhan olarak BMW Ride &Fun Club Avrasya motorcularını Muğla’da ağırlamak istedik. İsteğimizi ilettik ve dernek yönetimi tarafından kabul gördü. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 100 BMW motor sürücüsünü Muğla’da en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. İlk gün Marmaris- Datça güzergahında, ikinci gün ise Menteşe ve Akyaka sokaklarında motorcularımız sürüş yaptılar. Sürüşümüz Akyaka’da Vira Vira restauranttaki öğle yemeğiyle son buldu. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN