Isı Haberleri

Isı Haberleri

Hijyen Eğitimine 44 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Hijyen Eğitimi’ne 44 kişi katıldı.

100 bin TL’nin getirisi ne kadar? Yapı Kredi mevduat faiz oranı…

Dolar kurundaki düşüş yatırımcıyı Türk Lirasına mevduat hesaplarına yönlendirdi. Yatırımcı, Yapı Kredi 32 günlük faiz oranları ne kadar?, En yüksek 32 günlük faiz veren banka hangisi?, Yapı Kredi faizi ne kadardır?  Elinde parası olan yatırım araçlarının getirilerini takip ediyor. Mevduat faiz oranları banka banka araştırılmaya başlandı. Mevduat faizleri yüzde 56 seviyelerine dayanmışken faiz oranlarında gevşeme dikkat çekti. Peki, Mayıs ayı mevduat faiz oranları kaç? Yapı Kredi hoş geldin faizi ne kadar veriyor? Yapı Kredi 100.000 TL'ye ne kadar faiz veriyor. Mevduat faiz stopajı ne kadar? İşte Yapı Kredi mevduat faiz oranları ile ilgili detaylar...

Vali Akbıyık Anneler Günü Mesajı Yayınladı

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Akbıyık, mesajında annelerin sınırsız sevgi, sabır ve fedakarlıklarıyla hayatımızı şekillendiren en önemli kişiler olduğunu vurguladı.

Misterio Art & Deco Sanat Atölyesi’nde Anneler Günü Aktivitesi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Misterio Art & Deco Sanat Atölyesi’nde öğrenciler 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla çeşitli aktiviteler yaptı. 

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda Anneler Günü Kermesi Kuruldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda Fethiye Tanıtım ve Turizm Vakfı’nın katkılarıyla 12 Mayıs Anneler Günü’ne özel Anneler Günü Kermesi kuruldu. Kermeste çelik takı satışı yapan Merve Fırat açıklamalarda bulundu.

Fethiye dikkat! Meteorolojiden Toz uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, bölgede yarın sabah saatlerinden itibaren itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımı etkisi altında kalacağı tahmin edildiği belirtildi.

Fethiye'de CHP Kadın Kolları seçim heyecanı: 4 aday adayı yarışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Kadın Kolları seçim süreci başladı. 

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris’ten Fethiye Belediyesine Resmî Ziyaret

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve beraberindeki heyet Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile görüşmelerinde özellikle 2024 turizm sezonu hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Ritim grubu gösterisi tam not aldı

ÇYDD ve Fethiye Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Türk Halk Müziği konseri, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Salı pazarında fiyatlar düştü

Geçtiğimiz haftalardan havaların ısınmasından dolayı fiyatların düşeceğini belirten pazar esnafı Halil Ayat, açıklamada bulundu. “Geçtiğimiz haftaya göre fiyatların yüzde 25 düştü” diyen Ayat, biberin ortalama 20-30 liraya satıldığını belirtti.

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Akaryakıta çifte indirim

Akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim gelecek.

Fethiye’de Hıdırellez Şenliği 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Türk kültür coğrafyasında baharın habercisi olarak kabul edilen Hıdrellez, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Muhacirler Derneği’nin düzenlemiş olduğu Aksazlar Koyu’nda yapılan müzikli şenlik ile kutlanıyor.

Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel bilgilendirme toplantısı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde bilgilendirme konferansı yapıldı. Etkinliğe Fethiye’de yaşayan vatandaşlar ilgi gösterdi.

FTSO’nun Lejyonella eğitimine 43 kişi katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi ve Fethiye Çevre Sağlığı Birimi işbirliğinde düzenlenen Lejyonella eğitimine 43 kişi katıldı. 

“Geleceğe Miras” adlı çini sergisi ilgi görüyor

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan Geleceğe Miras çini sergisi vatandaşlardan ilgi görüyor.

Muğla'da tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı yapıldı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda ve Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Saltık EUROCHAMBERS Eğitimine Katıldı

Muğla Odaları ve Borsası Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, Avrupa Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) koordinatörlüğünde yürütülen "Yeşil ve Dijital Bir Geçiş için Girişimcilik Yetkinlikleri Projesi” kapsamında İspanya’da düzenlenen Eğiticilerin Eğitimine katıldı.

Karaca'dan 1 Mayıs Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fethiye’de kar şerbeti sezonu açıldı!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaz sezonunun vazgeçilmezi olan kar şerbeti sezonu açıldı. Fethiye’de kar şerbeti satan Arif Arslan, havaların ısınmasıyla beraber kar şerbeti satışlarının başladığını açıkladı. Bir bardak kar şerbeti ne kadar? Fiyatlar uygun mu? Kendisine sorduk..

FTSO Çalışanlarına, Kvkk Eğitimi Verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) çalışanlarına Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) uygulamalarında yapılan değişiklikler hakkında eğitim verildi.

Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı. 

Bahar nezlesi olanlar soluğu aktarlarda aldı

Havaların ısınmasıyla birlikte bahar nezlesinden korunmak isteyen vatandaşlar, aktarların yolunu tuttu. En çok tercih edilen ürünlerin başında ise bağışıklık sistemini güçlendiren hatmi ve kış çayları yer aldı.

Kubilay Alcu yenilmezlik serisine devam ediyor

Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi kapsamında ringe çıkan Fethiyeli yenilgisiz Dünya, Avrupa ve WBC Ortadoğu şampiyonu profesyonel boksör Kubilay Alcu, 13. müsabakasında da galibiyetle ayrılarak yenilmezliğini sürdürdü.

Avcı, “Kubilay Alcu sayesinde Fethiye’de boks yaygınlaştı”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bugün saat 19.30'da Beşkaza Meydanı'nda Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi yapılacak. Türkiye’ye boksun gelmesinde önemli katkısı olan eski boksör Serdar Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı yaptığı açıklamada Kubilay Alcu sayesinde Fethiye’de boks yaygınlaştı dedi.

Fethiye'de Dünyaca Ünlü Fizikçiler Bir Araya Geldi

Fethiye’de ikisi bir arada gerçekleştirilen 9. Uluslararası Süperiletkenlik ve Manyetizma (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansları (ICQMT2024) başladı. 

Karma sanat sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Fethiye Kardelen Sanat Derneği her yıl düzenlediği karma sanat sergisi ile yine halkın ilgisini çekti.

Fethiye, Antalya Turizm Fuarı’nda Tanıtılacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konseyi Nisan ayı toplantısı, Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda önemli tur operatörleri, oteller ve acenteleri bir araya getirerek, doğrudan pazarlamaya yönelik etkin bir fuara dönüşen Antalya Turizm Fuarı’nda Fethiye destinasyonunun tanıtılması kararlaştırıldı. Konseyde ayrıca 2024 turizm sezonuna yönelik Fethiye Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren önlem ve çalışmalar hakkında konsey üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komite Toplantısı Yapıldı

Muğla’da bitkisel ve hayvansal üretim ile su ürünleri alanlarında üretim planlaması ve koordinasyona ilişkin 2023 yılında oluşturulan Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komitesi, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında toplandı.

Muğla Çiftçisi Her Geçen Gün Daha Da Bilinçleniyor

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün “Ata Tohumları Toprakla Buluşuyor Projesi” kapsamında üreticilere “Meyve Ağaçlarında Budama” eğitimi verildi. Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Mart ayı içerisinde verilen eğitimi tamamlayarak sertifikaya hak kazanan 20 çiftçi, belgelerini bugün düzenlenen törenle İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’tan aldı.