Etkinliği Haberleri

Etkinliği Haberleri

Fethiye’de Dünya Dans Günü etkinliği

29 Nisan Dünya Dans Günü’nde Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Yunanistan, Kırgızistan başta olmak üzere çeşitli dünya dansları “Fethiye Dans Ediyor” adlı programda sergilendi.

Keşkek gününe yoğun ilgi

Fethiye Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine yoğun katılım oldu.

Öğrencilerinden Sergi Etkinliği

Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan resimler ve hediyelik eşyalar, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sergilendi.

Müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirildi

7. Fethiye Belgesel Günleri, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde çeşitli etkinlikler ile devam ediyor.

ADD Fethiye Şubesi’nden anlamlı kermes

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gelenekselleşen kermes etkinliği bu yılda düzenlendi.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'dan Geleneksel İftar Yemeği

5 yıldır Muğla Merkezde faaliyet gösteren Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu geleneksel iftar etkinliğini düzenledi.

Kökten, Farkındalık Etkinliğine Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliğine katıldı. Kökten, “Sadece bir gün değil her zaman özel bireylerin yanında olacağız” dedi.

SOLOTÜRK Prova Uçuşu Yaptı

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi SOLOTÜRK, Türk havacılık tarihinin ilk pilotlarından Şehit Yüzbaşı Tayyareci Fethi Bey'in ölümünün 110. yıl dönümü etkinliği kapsamında Fethiye’de 27 Şubat Salı yapacağı gösteri öncesi prova uçuşu gerçekleştirdi.

Başkan Adayı Kökten, Yardım Etkinliğine Katıldı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, SMA hastası Metin Öndil için düzenlenen yardım etkinliğine katıldı.

Felsefe ve Yaşam Akademisi “Felsefe Yolda Olmaktır” Sloganı ile Yola Çıktı

Muğla Büyükşehir Belediyesinin kurduğu ve yerel yönetimlerde ilk olan Felsefe ve Yaşam Akademisi “Yaşam İçin Felsefe” etkinliği ile Menteşe, Bodrum, Ortaca, Ula ve Fethiye’de vatandaşlarla buluştu.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bora Gölbaşı Rüzgârı Esti

Bora Gölbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye’nin en nezih mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da sahne aldı.

Fethiye’nin Yöresel Ürünlerini Tanıttılar

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Likya Kadın Kalkınma Kooperatifi üyeleri, Fethiye’nin yöresel ürünlerini tanıttılar.

Başkan Adayı Tosun İzlenimlerini Aktardı

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, organizasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Soydemir’den Fuar Değerlendirmesi

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, organizasyon hakkında düşüncelerini aktardı.

Yılmaz, “Fethiye, Güzel Bir Lokasyon”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası en genç Meclis Üyesi Can Yılmaz, organizasyonu değerlendirdi. Yılmaz, “Fethiye özel bir lokasyon” dedi.

Depremzedelerin Hayrına Lokma İkramında Bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma etkinliği düzenledi.

Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı 305 Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Hizmet Tırı bugüne kadar 305 farklı etkinliği vatandaşlarla buluşturmak için yola çıktı.

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği Hazırlıklarını Tamamladı

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği, 25 Ocak Perşembe günü yapılacak olan Hamdi Özbay’ı anma etkinliği için hazırlıklarını tamamladı.

İyi Parti Aday Adayı Demirel, Kermes Etkinliğine Katıldı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kermes etkinliğine katıldı. 

Fethiye’de Keşkek ve Arabaşı Çorbası Kermesi Düzenlendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği, gelirin tamamının Seki’nin yararına harcanması yönünde keşkek ve arabaşı çorbası kermesi düzenledi. Fethiye Salı Pazarı’nda düzenlenen kermes etkinliğine yoğun katılım olduğu gözlemlendi.

Aday Adayı Kökten düzenlenen kermes etkinliğine katıldı

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Gazi Ortaokulu’nda düzenlenen kermes etkinliğine katıldı.

Fethiye Gazi Ortaokulu Kermeste Bir Araya Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Fethiye Gazi Ortaokulu’nda okul aile birliği tarafından okul bahçesinde kermes etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe okul öğrencileri, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Seydikemer’de ‘Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum’ Etkinliği tamamlandı

Seydikemer İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum" sloganı ile düzenlenen etkinlik Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Miniklerle 'Ambalaj Takası Etkinliği'

Bodrum Belediyesi tarafından Umurca Parkı’nda sürdürülebilir bir yaşam için ambalaj takası etkinliği gerçekleştirildi.

Bodrum Belediyesi'nden 'Ambalaj Takası Etkinliği'

Bodrum Belediyesi tarafından “Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin "Ambalaj Takası Etkinliği” gerçekleştirilecek.

Minibüsçüler Kooperatif'inden geleneksel yemek ikramı

Fethiye Ölüdeniz 22 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi yaklaşık 20 yıldır sürdürdükleri geleneksel yemek ikramı etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdiler. Merhum üyeleri için düzenlenen yemek ikramı etkinliğine ilgi yoğun oldu.

Gürün, “Sağlık problemim bulunmuyor”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Covid-19 olduğu için yağlı güreşlere katılamadığına yönelik yapılan paylaşımlar hakkında açıklamada bulundu.

Başpehlivan Balaban,"Fethiye halkı Bizleri burada yalnız bırakmadılar"

Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonu kapsamında er meydanına çıkacak olan Başpehlivan İsmail Balaban, yıllar sonra yeniden Fethiye’de yağlı güreş etkinliği düzenleyen Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür etti. 

Yağlı Güreş Etkinliği Başladı

Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşleri etkinliği, Karaçulha Futbol Sahası’nda gerçekleştiriliyor. 

Fethiye'de Fidan Dikim Etkinliği

Fethiye’de Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikim etkinliği yapıldı. ‘100. Yıl Cumhuriyet Ormanı’ için ‘2023’ fidan dikildi.