Fethiye'de Keşkek ve Arabaşı Çorbası Kermesi Düzenlendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği, gelirin tamamının Seki'nin yararına harcanması yönünde keşkek ve arabaşı çorbası kermesi düzenledi. Fethiye Salı Pazarı'nda düzenlenen kermes etkinliğine yoğun katılım olduğu gözlemlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği, Seki’nin karlı kış geceleri adına keşkek ve arabaşı çorbası kermesi düzenledi. Fethiye Salı Pazarı’nda düzenlenen kermes etkinliğine yoğun katılım olduğu gözlemlendi.

Fethiye'de Keşkek ve Arabaşı Çorbası Kermesi Düzenlendi

Kermese, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Hıra, Seki’den birçok öğretmen ve Fethiye ve Seki’den birçok vatandaş katılım sağladı. Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği’nde görevli Atiye Kaçar kermes ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kaçar, yaptığı açıklamada “Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği: “Seki’deki birçok öğretmen Fethiye ve çevresinde yaşıyor. Biz Seki’ye gönül veren öğretmenler ağırlıklı olarak Seki’ye elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Öğrenci okutuyoruz, Seki’nin kalkınması için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün burada Seki’nin karlı kış günleri anısına arabaşı çorbası günü düzenledik. Katılımcılara ve Seki’ye gönül verenlere çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Fethiye'de Keşkek ve Arabaşı Çorbası Kermesi Düzenlendi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN