Aday Adayı Tilkici'den, Genel Başkan Yardımcısı Zeybek'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara'ya gitti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

İlk olarak partisinin grup toplantısına katılan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Tilkici, ardından genel merkezde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’i makamında ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Aday Adayı Tilkici, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak da görüş alışverişinde bulundu. Fethiye ve bölgedeki siyasi gündem üzerine de değerlendirmelerin yapıldığı buluşma, sohbet havasında geçti. 
Ankara programı kapsamında grup toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i dinlediğini belirten CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Tilkici, ardından da Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’i ziyaret ettiğini ifade etti. Kendisine gösterilen ilgiden ve misafirperverliğinden dolayı Genel Başkan Yardımcısı Zeybek’e teşekkür eden Aday Adayı Tilkici, birlik beraberlik içerisinde bu süreci tamamlayacaklarının altını çizdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN