Başkan Adayı Kökten, Yardım Etkinliğine Katıldı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, SMA hastası Metin Öndil için düzenlenen yardım etkinliğine katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sandal Restoran’da gerçekleşen organizasyona katılım sağlayan Cumhur İttifakı Milliyetçi MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’e; AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. İşletme sahibi Mustafa Karaman, katılımlarından dolayı Başkan Adayı Kökten’e teşekkürlerini sundu. SMA hastası Metin’e geçmiş olsun dileklerini ileten Kökten, gereken yardımı yapmaya hazır olduklarını söyledi. 
Cumhur İttifakı Milliyetçi MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “SMA hastası Metin için düzenlenen bu etkinlik için mekan sahibi kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten duyarlı bir davranış… Bizler de programa katılım sağladık. Gereken yardımı yapmaya hazırız. Metin kardeşimize de acil şifalar diliyorum” dedi. 
Sandal Restoran Sahibi Mustafa Karaman açıklamasında, “Geldikleri için kendilerine ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. SMA hastası Metin için bu faaliyeti gerçekleştirdik. Katılım sağlayanlara yardımları için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN