Çocuklarla Haberleri

Çocuklarla Haberleri

Muhammet Kökten, çocukların isteğini geri çevirmedi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çocukların top isteğini yerine getirdi. Topları teslim etmek için Çatalarık Mahallesi’ne giden Başkan Adayı Kökten, çocuklarla futbol da oynadı. 

Mutluluk Denince Akla Tiyatro Oyunu Muğla’da Çocuklarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu ile birlikte “Mutluluk Denince Akla” tiyatro oyununu yarıyıl tatiline giren çocuklar için sahneledi.

Sevgi Yurdu çocuklarına mangal etkinliği

Fethiye Kartalları, sevgi yurdunda kalan çocuklarla mangal etkinliğinde bir araya geldiler. Aksazlar Beach’de gerçekleştirilen mangal etkinliğinde neşeler yerindeyken, mangal renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuk Atölyesi Etkinliklerle Sona Erdi

Menteşe Belediyesi tarafından yaz döneminde 4 – 10 yaş arası çocukların duyusal, bilişsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla açılan Sekibaşı Çocuk Atölyesinde eğitimler tamamlandı.  Eğitimlerin son gününde atölyeyi ziyaret eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çocuklarla bir araya gelerek etkinliklere katıldı. 

Milletvekili Adayı Tan, 'Biz sizi yalnız bırakmayacağız'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Menteşe ilçesindeki Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Beyaz Ay Derneklerini ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tan, Engelliler derneğindeki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

Milletvekili Adayı Tan, 'Biz sizi yalnız bırakmayacağız'

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesindeki Yahşi ve Turgutreis Engelliler Okulundaki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

ÇOCUKLAR “ÇOCUK ŞENLİĞİNDE” BULUŞTU

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla Atapark’ta gerçekleşen Çocuk Şenliği, depremzede çocuklarla MilasIı çocukları buluşturdu

Pantomim oyunu ilgiyle izlendi

Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen, İlker Kılıçer’in ‘Mimdo’nun aradığı’ isimli pantomim oyunu, Şehit Fethi Bey Parkı’nda çocuklarla buluştu.

Neşeli Orman Bu Kez Menteşe’de Çocukları Eğlendirdi

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından yaz oyunları kapsamında sahnelenen “Neşeli Orman” adlı müzikli çocuk tiyatrosu, Menteşe Evleri Kent Parkta çocuklarla buluştu.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU YAZ OYUNLARINA BAŞLADI

Menteşe Belediyesi Tiyatrosu tarafından yaz oyunları kapsamında hazırlanan “Neşeli Orman” adlı müzikli çocuk oyunu, TOKİ’de ve Yeşilyurt Mahallelerinde çocuklarla buluştu.

SEYDİKEMER’DE ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA İFTAR YAPILDI

Seydikemer Belediyesi ile Türk Kızılay’ı Seydikemer Temsilciliği iş birliğince öksüz ve yetimler için iftar yemeği düzenlendi.

FETHİYE KARTALLARI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

12 yıldan bu yana Fethiye’de değişik sosyal sorumluk projeleri gerçekleştiren Fethiye Kartalları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Ramazan Ayı vesilesi ile Fethiye Sevgi Evi ve Erkek Yetiştirme Yurdu’nda çocuklar ile bir araya geldi.

“Ormanın Anahtarı” Çocuklarla Buluştu

Menteşe Belediye Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu “Ormanın Anahtarı” adlı müzikli çocuk oyunu çocuklarla buluştu. Zihni Derin İş Merkezi Ayhan İçöz salonunda sahnelenen oyunu yüzlerce çocuk ilgiyle izledi.

Seydikemer Belediyesi Özel Öğrencileri Unutmadı!

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkan Vekili Zeynep Yalçınsoy ve Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Şehit Gürcan Akan İlkokulu’nda özel eğitim alan öğrencileri unutmadı. Öğrencilere hediyeler veren Büyüker, Yalçınsoy ve Karakuş, özel çocuklarla yakından ilgilenip sohbet etti.

Mine Kırıkkanat ve Mustafa Hoş Fethiye’de söyleşide buluştu

Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Likya Kültür Sanat Etkinlikleri Mine Kırıkkanat ve Mustafa Hoş’un katılımıyla ‘100 Yıllık Cumhuriyet’ başlıklı söyleşiyle devam etti. Sermet Erkin’in çocuklarla buluştuğu illüzyon gösterisine ilgi yoğun oldu.

“Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık” Resim Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık" konulu resim yarışması ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreni ile birlikte "Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık" projesinin ve maskotu Cano'nun 1. yaşı çocuklarla kutlandı. Ödül töreni pandemi kurallarına uygun ve az sayıda katılımcı davet edilerek gerçekleştirildi.

Başkan Kansız, Bayramı, çocuklarımızla yaşayamadık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm ülkede olduğu gibi Fethiye’de de buruk kutlandı. Fethiye Kaymakamlığı önündeki törene, saat değişikliği nedeniyle katılamayan Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, bu bayramı çocuklarla yaşayamamanın üzüntüsünü duyduklarını ifade etti.

Marmaris’te Çocuklarla Paten Etkinliği

Muğla’nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesindeki 19 Mayıs Gençlik Meydanı renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Toprakçı'nın İlk Ziyareti Huzurevi Sakinlerine

Muğla Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili  Osman Toprakçı Fethiye ilçesi ziyaret programları kapsamında; Shçek Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğünü, Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü,Fethiye Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü,Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü,Fethiye Şükrü Bircan Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek hizmet modellerinden faydalanan engelli, yaşlı ve çocuklarla bir araya geldi.