Beşkaza Haberleri

Beşkaza Haberleri

Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi Öncesi Face To Face Yapıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yarın saat 19.30’da Beşkaza Meydanı’nda Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi yapılacak. Müsabakalar öncesi rakipler yüz yüze geldi.

Tedbirler arttırıldı! Motosiklet girişi yasak

Fethiye Belediyesi zabıta ekipleri Beşkaza Meydanı ve kordon bölgesinde motosiklet denetimlerini arttırdı.

Fethiye’de Boks Gecesi Kubilay Alcu Sahnede!

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, 27 Nisan Cumartesi akşamı 19.30'da Beşkaza Meydanı’nda rakibi Hemrayev ile karşılaşacak.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'dan Geleneksel İftar Yemeği

5 yıldır Muğla Merkezde faaliyet gösteren Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu geleneksel iftar etkinliğini düzenledi.

Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı'nda Törenle Gerçekleştirdi

23 Mart 1933’te kurulan Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı’nda sade bir çelenk sunma töreni ile gerçekleştirdi.

Başkan Karaca, “Ellerinde bir belge varsa buyursunlar. Hodri meydan!”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, afiş ve posterlerine yapılan saldırıları kirli siyaset olarak yorumlayarak, “31 Mart’ da Beşkaza Meydan’ında bir teşekkür konuşması yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu 14 Mart tıp Bayramı öncesi Bünyesinde bulunan Sağlık çalışanları ile Keyf-i çadır’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Fethiyeli Öğrencilerden Şehide Vefa Anması

Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu Ortaokulu, Beşkaza’nın Yiğitleri kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında okullarının adını taşıyan Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu’nun önce ailesini daha sonrasında da mezarını ziyaret etti.

Fethiye’de Klasik Otomobil Tutkunları Buluştu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Unu Club öncülüğünde klasik otomobil tutkunları Fethiye Beşkaza Meydanı’nda bir araya geldi. Onlarca arabanın sergilendiği meydanda adeta izdiham yaşanırken klasik otomobil tutkunları doyasıya vakit geçirdi.

Fethiye’de Üreten Kadınlar Beşkaza Buluşması

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen ‘Üreten Kadınlar Beşkaza Buluşması’ kermesi gerçekleştirildi.

Fethiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Fethiye Belediyesi ve Türk Kadınlar birliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Beşkaza Meydanı'na çelenk koyma töreni düzenlendi. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören konuşmalar ile devam etti.

Belediye Başkan Adayları Yöremiz Yörük Geceleri Programına Katıldı

Myra Mimarlık Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda Fethiye TV ve Beşkazanın Sesi tarafından hazırlanmış olan, Fethiye Gönüllüleri Derneği’nde gerçekleştirilen İsmail Peynirci ile Yöremiz Yörük Geceleri programının Karaçulha bölümü finali gerçekleşti. Finalde CHP Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Özgür Can Çoban, Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’da konuk oldu.

THK Yıl Dönümünde Çelenk Programı

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Tayyare Cemiyeti adı ile kurulan Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 99. yılı Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu’ndan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Muğla'da kurulan ve 6 yıldır Beşkaza Kültürü alanında çalışmalar yapan Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, platform divanı Bayram Bozyiğit ve Kıvanç Öztürk ile UNESCO Yaşayan insan hazinesi adayı Delbekçi Türkan Abacı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Çocuklar Filistin’e Yardım İçin Bir Araya Geldi

Fethiye’de bir grup çocuk Filistin’e yardım için Beşkaza Meydan’ında kahve satışı yaptılar.

Doç. Dr. Gürsoy Akça’nın Doktora Tezi Kitap Haline Getirildi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu, Fethiye Belediyesi işbirliğiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı Vatandaşın İlgi Odağı

Fethiye’de hava muhalefetinden dolayı bugüne ertelenen Fethiye Yeni Yıl Pazarı’nda Fethiye’de yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen etkinlik vatandaştan tam not almayı başardı.

“Derneğimizin 54. yılını kutlamak için buradayız”

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, kuruluşunun 54. yıl dönümü Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreni ile kutladı. 

Beşkaza Meydanında Atatürk’ü Anma ve Çelenk Töreni Gerçekleşti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla, tören düzenlendi.

Beşkazalı Doktor Emre Gültaç Doçent Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından ve Tıp Fakültesi hocalarından Emre Gültaç, Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanı aldı.

Dr. Nuri Köse Doçent oldu

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu kurucusu Dr. Nuri Köse bugün gerçekleştirilen Doçentlik Sözlü sınavını başarıyla gerçekleştirerek Doçent olma hakkını kazandı.

Fethiye'de Athena'dan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi, ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Etkinlikleri’ kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Athena’ konseri düzenledi. Sevilen parçalarını Fethiye halkı için seslendiren ‘Athena’ grubu, sevenlerinden tam not aldı.

Fethiye’de 100 Kişi ile Zeybek Şöleni

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı’ etkinlikleri kapsamında 100 kişi zeybek gösterisi düzenledi.

Beşkaza Meydanı’nda Çelenk Töreni Düzenlendi

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtında çelenk töreni düzenlendi.

400 öğrenci Cumhuriyetin 100. yılı için koştu

Fethiye’de  Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.

Beşkaza Meydanı’nda 100. Yıl koşusu

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhuriyet’in 100. Yıl koşusu programında organizasyonla ilgili açıklamada bulundu.

Cumhuriyetin 100.Yılına Özel 100 Uçurtma Uçurdular

Fethiye Atatürk İlkokulu öğrencileri, Cumhuriyetin 100.yılına özel yaptığı koreografide 100 uçurtmayı Fethiye Beşkaza Meydanı’nda uçurdu.

Sıcak Hava Balonu ile uçtular

23.Uluslararası Hava Oyunları kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda Sıcak Hava Balonu uçuşları gerçekleştirildi.

'Yaşam İçin Yarış' etkinliği düzenlendi

Fethiye’de geliri kanser tedavisi ve araştırmalarında kullanılmak üzere Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) tarafından organize edilen 'Yaşam İçin Yarış' etkinliği düzenlendi.

Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonu Beşkaza'mızdan

Wabba Vücut Şampiyonu Karataş’tan: ‘Tombul’ dediler , azmettim Wabba fitness şampiyonu bu yıl Muğla Fethiye’den  çıktı.