Fethiye'de Üreten Kadınlar Beşkaza Buluşması

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlenen 'Üreten Kadınlar Beşkaza Buluşması' kermesi gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yapılması planlanan ‘Üreten Kadınlar Beşkaza Buluşması’ kermesi hava muhalefeti sebebiyle kurulamadı. 9-10 Mart günleri kurulacak olan ‘Üreten Kadınlar Beşkaza Buluşması’ kermesi bugün kuruldu. Kermes ile ilgili Süreyya Ayverdi ile Serdar Karaman açıklamalarda bulundu.
“GÜZEL BİR GÜN GEÇİRİYORUZ”
Kermesten Süreyya Ayverdi yaptığı açıklamada,  “FETAV’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediği bu kermeste buraya toplandık. Dün hava şartlarından dolayı kuramadık. Katılım fazla olmadı ama toparlanıyoruz ve çok güzel bir gün geçiriyoruz. Beşkaza Meydanı da kalabalık. Tüm kadınların yeniden kadınlar günü kutlu olsun” dedi.
“EŞİME DESTEK OLUYORUM”
Eşinin kermeste standı olduğunu ve eşine destek verdiğini söyleyen Serdar Karaman, “Eşim seramik sanatı ile uğraşıyor. Ahşap ürünlerimiz de var. Kendisi evde atölyemizde yapıyor. Yaklaşık 2 senedir bu tür çalışmaları var ve ben de ona destek oluyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm annelerimiz ablalarımızın bacılarımızın günü kutlu olsun her zaman onların yanındayız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN