Fethiye'de Athena'dan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi, 'Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Etkinlikleri' kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı'nda 'Athena' konseri düzenledi. Sevilen parçalarını Fethiye halkı için seslendiren 'Athena' grubu, sevenlerinden tam not aldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Fethiye Belediyesi, ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Etkinlikleri’ kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Athena’ konseri düzenledi. Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz’un sahne aldığı Beşkaza Meydanı’nda Athena grubu sevenleri meydanı tıka basa doldurdu. Sevilen parçalarını Fethiye halkı için seslendiren ‘Athena’ grubu, sevenlerinden tam not aldı.

Konser öncesi konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, konuşmasında “Cumhuriyetin yüzüncü yılında Cumhuriyete sahip çıkan ve onu yaşatan buradaki bu coşkuya bizler ile beraber ortak olan tüm Cumhuriyet severlere Fethiye Beşkaza Meydanı’ndan selam olsun. Ne güzel ki Cumhuriyetin yüzüncü yılında Fethiye’de Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu güzel sevginize ve siz değerli halkıma hizmet etme şansını bana verdiğiniz için teşekkür ediyorum. İlerde benim için çok güzel bir anı olacak. Birçok Cumhuriyet Bayramları kutladık ama bugün sizlerle birlikte Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı çok farklı bir şekilde kutluyoruz. Fethiye’deki bütün yaşayan vatandaşlarımızın Cumhuriyete sahip çıktığını ve vatanına sahip çıkaraktan bütün etkinliklerde bizlerle beraber olduklarını görmek bizleri gelecek adına büyük umut vaat ettiriyor. Ben öncelikle uçurumun kenarındaki bir ülkeyi tersanelerine girilmiş ve bütün kaleleri zapt edilmiş bir ülkeyi emperyalizm kuşatmasından alaraktan bizlere tapusunu veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. İsrail’in o mazlum insanları nasıl katlettiğini hep beraber görüyoruz. Hep beraber bu güzel vatanımıza ve cumhuriyete sahip çıkmalıyız. Sevgili gençler, sizler birçok Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katıldınız. Geçmişteki bu zorlukları sizler yaşamadınız ve şuan gerçekten sefa içerisinde yaşıyoruz. Bunu da biraz önce ifade ettiğim gibi bu ülkemiz için canını kanını veren şehitlerimiz ve sınırlarımızdaki 24 saat bizler için nöbet tutan oradaki askerlerimiz ve güvenlik güçlerimiz sayesinde yaşıyoruz. Bu vatanımız için nöbet tutan ailelerinden uzak kalan bütün güvenlik güçlerimize Fethiye’den selam ve saygılarımı gönderiyorum. Bugün Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutluyoruz. Sizler gelecek kuşaklara diyeceksiniz ki Fethiye gibi güzel bir şehirde Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını buradaki binlerce kişiyle kutladık diye gelecek kuşaklara anlatacaksınız. Bizler Cumhuriyetimizi savunmak, yaşatabilmek amacıyla var gücümüzle çalışacağız. Fethiye’mize 100 yıl boyunca hizmet eden yetkinlere çok teşekkür ediyorum. Bizler çok çalışacağız, Cumhuriyetimizi ve ülkemizi daha güzel yerlere getirebilmek adına kimseyi ayrıştırmadan el ele kol kola bu ülkeyi çok güzel yerlere getireceğiz. Gençlerden umudumuz çok fazla. Önümüzdeki nice yüzyıllarda siz gençlerle olmak istiyoruz. Bugün bizlerle bu Cumhuriyet coşkusuna ortak olan 10 binlerce vatandaşımıza Belediye Başkanı ve çalışma arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte buradan çok güzel anılarla ayrılacaksınız. Çok güzel bir konser olacak. Ben şahsım ve sizler adına hiçbir ilçede konsere çıkmayan bizleri kırmayıp bugün Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında bizlerle olan Athena grubuna çok teşekkür ediyorum. Sizleri çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. Nice yüzyıllarda buluşmak dileğiyle, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Athena grubu, Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı’nda kendilerine eşlik eden sevenlerine konsere katıldıkları için teşekkür etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Hakan Özoğuz’a çiçek takdiminde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN