Beşkaza Meydanı'nda 100. Yıl koşusu

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhuriyet'in 100. Yıl koşusu programında organizasyonla ilgili açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün organize Türkiye Yüzyılı programları kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda 100. Yıl koşusu gerçekleştirildi. Gencinden yaşlısına çok sayıda katılım sağlaman organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ise program hakkında açıklamada bulundu.

Yiğit, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bu sene malumlarınız Cumhuriyetimiz’in 100. Yılı olduğu için etkinliklerimizi ekstra fazlalaştırdık. Bu kapsamda da bugün Cumhuriyetimiz’in 100. Yılı Cumhuriyet Yol Koşusu’nu tertip ettik. Fethiye Kaymakamlığımız’ın çatısı altında, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği bir organizasyon. 400’e yakın sporcumuz yaş gruplarına göre kendi yaş kategorilerinde yarışıyorlar. Artık her şeyin sonuna geldik, şu ana kadar bir sakatlık olmadı. Ben katılan bütün sporcularımıza, bütün okullarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Sizler aracılığıyla tekrar diyorum, “Var olsun Cumhuriyetimiz!”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN