Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonu Beşkaza'mızdan

Wabba Vücut Şampiyonu Karataş'tan: 'Tombul' dediler , azmettim Wabba fitness şampiyonu bu yıl Muğla Fethiye'den  çıktı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Kıbrıs’ta düzenlenen  Wabba İnternational Fitness Şampiyonası’nda 95 sporcu arasından birinci olan Remzi Karataş, “Çocukken arkadaşlarım kiloluyum diye dalga geçiyordu. Ben de azmettim, hem kilo verdim hem vücut yaptım” diyor.

Remzi Karataş henüz 22 yaşında... Çocukluğu Fethiye’de maddi sıkıntılarla geçmiş. Yoksulluk dışında bir sıkıntısı da kilolarıymış. Öyle ki arkadaşlarının alay konusu olmuş. O da çok içerlemiş ve spora başlamış. Önce futbol, ardından basketbolla  başlayan spor macerası vücut geliştirmeyle devam etmiş: “Küçük yaşlarda arkadaşlarım kilolarım nedeniyle benimle alay ediyordu. Ben de diğer çocuklar gibi normal bir vücudum olsun istedim. Bu yüzden spora başladım. Tabii başlarken buralara kadar geleceğim yoktu aklımda. Çalıştıkça istediğimden daha iyisi oldu. Bunu görünce de üzerine gitmeye devam ettim ve vücut geliştirmeyi daha ileri düzeyde yapmaya karar verdim. Zamanla kendimi geliştirdim. Wabba birinciliğine kadar gittim.

ÜLKEMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİM
Remzi Karataş , “Disiplinli sıkı bir çalışma ve diyetin ardından Türkiye vücut geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda altın madalya kazandım. 81 ilden gelen sporcuların arasında şehrimi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Kıbrıs’ta düzenlenen Dünya Şampiyonası’ndan da ülkemi en iyi şekilde temsil edip, altın madalya ile döndüm” diyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN