Bank Haberleri

Bank Haberleri

100 bin TL’nin getirisi ne kadar? Yapı Kredi mevduat faiz oranı…

Dolar kurundaki düşüş yatırımcıyı Türk Lirasına mevduat hesaplarına yönlendirdi. Yatırımcı, Yapı Kredi 32 günlük faiz oranları ne kadar?, En yüksek 32 günlük faiz veren banka hangisi?, Yapı Kredi faizi ne kadardır?  Elinde parası olan yatırım araçlarının getirilerini takip ediyor. Mevduat faiz oranları banka banka araştırılmaya başlandı. Mevduat faizleri yüzde 56 seviyelerine dayanmışken faiz oranlarında gevşeme dikkat çekti. Peki, Mayıs ayı mevduat faiz oranları kaç? Yapı Kredi hoş geldin faizi ne kadar veriyor? Yapı Kredi 100.000 TL'ye ne kadar faiz veriyor. Mevduat faiz stopajı ne kadar? İşte Yapı Kredi mevduat faiz oranları ile ilgili detaylar...

Fethiye Belediyesi Çalışanlarına 34.550 Tl Promosyon Desteği

Fethiye Belediyesi şirketi olan Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. çalışanlarına önümüzdeki 3 yıl ve 36 maaş için verilecek olan banka maaş promosyonu ihalesi sonuçlandı. Belediye şirketi Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş'nin 950 civarındaki personeli 36 maaş karşılığında 34.550'şer Lira promosyon alacak.

Faiz oranlarında yeni tablo!

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yükselişe geçen mevduat faizleri yatırımcısını sevindirmeye devam ediyor. Faizlerde yüzde 56 bandı da aşıldı ve yüzde 60'a dayandı. Peki, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte 3 aylık vadede 1 milyon TL'nin getirisi...

Şekerbank’tan Turizm Sektöründeki FTSO Üyelerine Özel Kredi İmkanı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Şekerbank arasında imzalanan protokolle, turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lere (oteller, seyahat acenteleri vb.), bu firmaların tedarikçileri ve turizm yörelerinde hizmet veren, geliri turizme doğrudan bağlı diğer işletmeler için “Turizm Destek Paketi” uygulaması hayata geçirildi.

Âşıklar Tepesi’ndeki Masa ve Banklar Onarıldı

29 Aralık tarihinde yaptığımız ‘Âşıklar Tepesi’nin Durumu İçler Acısı’ haberinin ardından Fethiye'nin eşsiz bucaksız manzarasını izleme fırsatı veren Âşıklar Tepesi’ndeki masa ve banklar onarılarak vatandaşın kullanımına sunuldu.

Âşıklar Tepesi’nde Oturacak Yer Yok

Fethiye'nin eşsiz bucaksız manzarasını izleme fırsatı veren Âşıklar Tepesi’ni izlemek için sağlam bank ve masa kalmadı. Bu durum, Âşıklar Tepesi’nden Fethiye manzarasını izlemek isteyenleri üzüyor.

Uzmanlar, vatandaşın bankaya yöneldiğini söylüyor

Mevduat hesapları, tasarruflarını artırmak isteyen vatandaşlar için öne çıkan yatırım araçları arasında yer alıyor. Tufanlar Kuyumculuk bünyesinde çalışan Abdullah Aydın, vatandaşın altına olan ilgisi ile Filistin-İsrail savaşının piyasayı nasıl etkilediği hakkındaki bilgileri mikrofonlarımıza aktardı.

Muğla’nın toplam kredi borcu ne kadar?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından hazırlanan verilere göre; Ege’nin en çok ve en az borcu olan şehirler belirlendi. Muğla, bu listede 115.405.217 TL ile üçüncü sırayı aldı.

“Evlilik kredisi çok güzel bir olay”

Yeni evlilikleri teşvik etmek amacıyla, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL kredi verilecek. Fethiye’de yaşayan Halitcan Özdemir, evlilik kredisinin olumlu olumsuz yanlarını değerlendirdi.

“Banker Bilo” Filmi Fethiye’de Gerçek Oldu!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden olan “Banker Bilo” filmi Fethiye'de gerçek oldu. Farklı ülkelerden Avrupa hayaliyle için Yunanistan'a gitmek isteyen mültecileri, deniz yoluyla Fethiye'ye getiren insan kaçakçıları mültecilere Fethiye ilçesindeki akvaryum koyunu Rodos diyerek kandırdı.

FTSO’DA Kredi Programları sunumu yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) gerçekleştirilen Türk Eximbank Sigorta ve Kredi Programları Sunumu’nda mal ve hizmet ihracatı yapan firmalara yönelik güncel destekler anlatılarak, katılımcıların sigorta hizmetleri, kredi kullanım koşulları ve faizlere ilişkin soruları cevaplandı.

‘İktidar Kabul Etmese de Büyük Bir Ekonomik Krizin Eşiğindeyiz!’

Cumhuriyet Halk Partili Mehmet Demir, son dönemde hızla artan kredi kartı borçları ve bankalarla icralık olan vatandaş sayısında yaşanan artışa ilişkin değerlendirmede bulundu.

Belediyeden Gıda Bankacılığı Uygulamaları

Bodrum Belediyesi, gıda israfının önlenmesine yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Gıda Bankacılığı Sistemi Projesini hayata geçirdi

Gram altın rekor kırdı

Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağı haftada Gram Altın 1.654 liraya kadar çıkarak rekor kırdı.

Yeni Türkü Konserinde Can Atalay’a Özgürlük Çağrısı

Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde; İş Bankası bünyesindeki İş Sanat Müzik Çarşamba Konserleri’nde bu kez Yeni Türkü grubu sahne aldı.

KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER ORTAK TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

TOBB Muğla Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları düzenlenen ortak toplantıda bir araya geldi. Toplantıda ortak yapılabilecek çalışmalar değerlendirilirken, toplantıya katılan Halkbank Muğla Şube Müdürü Bahri Tuncay, destek programları hakkında bilgi verdi.

FETHİYE ESNAF ODASI İŞ BANKASIYLA PROTOKOL İMZALADI

Türkiye İş Bankası Fethiye Şubesi ile Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası, esnaf odasına kayıtlı esnaflar için faizsiz 50 bin TL’ye kadar kredi çekimi sağlayan “Hoş Geldin” kredi protokolü imzaladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÇİFTÇİLERE KREDİ MÜJDESİ

Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere 3 ayrı kredi müjdesi verdi.

MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ HESAPLARA YATACAK

Bugün itibariyle başlayan mazot ve gübre destekleri, önümüzdeki aydan itibaren çiftçilerin banka kartlarına tanımlanacak.

KAMU-SEN MUĞLA İL TEMSİLCİLİĞİ’NDEN BANKA PROMOSYON AÇIKLAMASI

Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata tarafından banka promosyon anlaşmaları konusunda basın açıklaması yapıldı.

ÇALIŞANLAR PROMOSYON ÖDEMELERİNİN YENİLENMESİ İÇİN KDK'YE BAŞVURDU

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), çalışanlara bankalar tarafından verilen maaş promosyonlarında enflasyon düzenlemesi yapılmasına ilişkin başvuruları incelemeye aldı.

FETHİYE BELEDİYESİ GIDA İSRAFIYLA İLGİLİ PROTOKOL İMZALADI

Fethiye Belediyesi, Türkiye'de gıda israfını azaltmaya yönelik savunuculuk, farkındalık ve gıda bankacılığı kapasite geliştirme çalışmaları yapan Gıda Kurtarma Derneği ile işbirliği yapmaya devam ediyor.

DOLAR 18 LİRAYI GEÇTİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini sürpriz bir kararla 100 baz puan indirerek yüzde 13'e çekti. Güne 17.94 TL seviyelerinden başlayan Dolar/TL kararın ardından 18'i aştı.

KAMU BANKALARI İLE REEL SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİN BİR ARAYA GELDİĞİ TOPLANTIYA BAŞKAN ÇIRALI DA KATILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Finansmana Erişim İstişare Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Hepimizin ülkemiz için fedakârca çalışması ve buna göre hareket etmesi gereken bir dönemdeyiz. Bankalarımızdan da işin feda kısmını reel sektöre, kar kısmını kendilerine ayırmadan, bu bilinçle davranmalarını arzu ediyoruz.” dedi.

OYUNCU ÖZLEM BALCI’DAN BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR

Seydikemer’de çekimleri yapılan bir bankanın reklam filminde oynayan Türk yapımcı, dizi ve sinema oyuncusu Özlem Balcı, kendilerine verdiği destekteklerden dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

6 AYDA 6 BİN 933 İCRA DOSYASI

2 yıl süren pandeminin ardından Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının da etkisiyle büyük bir ekonomik sıkıntıya giren vatandaşlar borçlarını ödeyemiyorlar. Borçları yüzünden büyük bir sıkıntı yaşayanlar icra dosyaları ile boğuşuyor.

DOLARDAKİ SERT DÜŞÜŞ ALTINI DA ETKİLEDİ

BDDK'nın ticari kredi koşullarında değişikliğe gitmesini ardından sert düşen dolar, altını da etkiledi. Düzenleme öncesi 1.022 lira seviyesinde bulunan altının gram fiyatı, düzenleme ile birlikte 970 lira seviyesine kadar çekildi.

DOLAR 17 TL'NİN ALTINA DÜŞTÜ

BDDK finansal istikrarı sağlamak için Türk Lirası cinsi ticari kredilere yeni düzenleme getirdi. Bu hamle sonrası dolar sert düştü. 17.37 seviyesinde bulunan kur, kararla birlikte 16.52'ye kadar geriledi.

AYDEM PERAKENDE VE GEDİZ PERAKENDE‘DEN ELEKTRİK FATURALARINDA ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLAYAN İŞ BİRLİĞİ

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşterilerine sunduğu ödeme kanallarını çeşitlendirmek ve fatura ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla QNB Finansbank ile yaptığı iş birliğiyle; ödemelerini Kassa Finansbank e-Cüzdan üzerinden gerçekleştirecek tüm müşterilerin, 50 TL üst limit olmak üzere faturalarının yarısının e-cüzdan hesaplarına geri yükleneceğini duyurdu.

DÜNYA’DA DÜŞEN ALTIN FİYATLARI TÜRKİYE’DE YÜKSELİYOR

Doların 16 TL seviyesini aşmasının ardından altının ons fiyatının Dünya piyasasında düşmesine rağmen değer kazanması sonrasında altının gram fiyatı 974TL seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.578 lira, cumhuriyet altını da 6.522 liradan satılıyor.