Başkan Akdenizli, Karaderde'ki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Seydikemer Belediyesi, ilçede başlattığı asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İhtiyaç duyulan mahallelerde adeta asfalt seferberliği başlatan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Karadere Mahallesindeki çalışmalarını yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli 'Seydikemer'in her noktasına dokunmaya devam ediyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karadere Mahallesi’nde başlattığı asfalt alt yapı hazırlığını tamamlayıp asfalt serimine başladı. Karadere ile Gölbent Mahallesini birbirine bağlayan mevkiide yol genişletme çalışmasını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt serim çalışmalarını ise hummalı bir şekilde sürdürüyor. 
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, Belediye Meclis Üyeleri ve Karadere Muhtarı Mustafa Özdemir’le Karadere Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Hız kesmeden çalışan ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Akdenizli, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan Akdenizli burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Karadere ve Gölbent Mahallelerimizi birbirine bağlayan mevkiindeyiz. Daha önce alt yapı hazırlıkları yaparken bu yolu ciddi anlamda genişlettik. Asfalt çalışmalarımız devam edecek. Seydikemer’in her noktasına dokunmaya devam ediyoruz.”
Karadere Muhtarı Mustafa Özdemir; “Öncelikle Önder Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu yol bizim için gerekli bir yoldu. Gölbent’i Karadere’ye bağlayan bir yoldu. Hem mahallemize ulaşım kısaldı hem de daha kullanışlı bir hale geldi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN