Turizm Derneği Ziyaretlere Devam Ediyor

Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Oytun Söğüt, Alp Berk, Dilek Akman, Fethiye Turizm Danışma Müdürü Saffet Dündar ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit'i ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Turizm Derneği Fethiye’de turizmin ileri gitmesi adına resmi ve özel kurumlar ile istişarelerini sürdürmeye devam ediyor. Turizm sezonunun yaklaşması ile yapacakları çalışmalar ile ilgili olarak istişarelerde bulunmak için Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Oytun Söğüt, Alp Berk, Dilek Akman, Fethiye Turizm Danışma Müdürü Saffet Dündar ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’i ziyaret ettiler.
Her iki kurum müdürüne de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur “ Bugün Fethiye turizmi derneği yönetim kurulu olarak, Fethiye Turizm Danışma Müdürü Sayın Saffet Dündar’ı ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’i ziyaret ettik. Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde Fethiye’nin pandemi dönemindeki turizmi ve pandemi sonrasında ki turizmi hakkında bir takım değerlendirmelerde bulunduk. Anfi tiyatronun şu anki durumu hakkında bilgi aldık. Önümüzdeki günlerde yapacağımız uluslararası festivaller ve etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Turizmciler biraya gelince kaçınılmaz olarak turizmin geleceği hakkında sohbet ettik. Spor turizminin Fethiye’deki geleceği, yapılacak etkinlikler ve projeler hakkında çok önemli değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Müdürümüz Harun Reşit Yiğit’in de biz turizmcileri anlaması, konuya hakimiyeti bizlere gurur verdi” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN