Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi'ne Plaket

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Fethiye Spor Oyunları Festivali'nde yaptığı katkılardan dolayı Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Muhammet Kökten'e plaket verdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Harun Reşit Yiğit Fethiye Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten'i makamında ziyaret etti. Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten'e Uluslar arası Fethiye Spor spor oyunlarına katkılarından dolayı plaket verdi. 

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit; "Malumunuz bizim Uluslararası Fethiye Spor Festivalimiz var. Bu sene dördüncüsünü gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz yıllarda başkanımız sağ olsun her daim yanımızda oldu. Tabi geç kalmış bir plaket aslında ama tüm ülkenin etkilendiği bir deprem felaketi oldu. O felaket sonrası burada neredeyse tüm işlemler Gençlik Spor Müdürlüğü üzerinden yürütüldü. O süreçte başkanımız elinden gelen gayreti gösterdi sağ olsun, beraber çalıştık. Geçtiğimiz yıl yaptığımız uluslararası Spor Festivaline binaen başkanımıza günün anısına bir plaket takdim ettik. Tabi önümüzdeki yılın da hazırlığı gibi oldu. O anlamda ben başkanımıza ilçemiz sporuna verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ise; " Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ölüdenizde Sporfest'ten dolayı sezon başında ve sonunda bir yoğunluk hissediliyor. Bunun hem esnafımıza hem otelcilerimize hem de turizme katkısı olduğu için son derece mutluyuz bu festivalden. Bundan dolayı Müdürümüzü daimi olarak bundan sonra ki yıllarda da destekleyeceğiz. Güzel bir organizasyon. Hem bölgenin tanıtımıyla hem de ticari döngüsüyle ilgili bölgeye değer kattığı için kendisini desteklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN