Plaket Haberleri

Plaket Haberleri

Başkan Akdenizli meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için yemek düzenleyip, teşekkür plaketi sundu.

Başkan Akdenizli: 'Seydikemer’imize Değer Katmaya Devam Edeceğiz'

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2022'de vergi rekortmeni sıralamasına giren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye teşekkür plaketi takdim etti.

FTSO, Rekortmen Üyelerine Plaketle Teşekkür Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) vergi, istihdam ve ihracat rekortmenleri sıralamasında ilk 3 sırada yer alan başarılı üyelerine plaketle teşekkür etti. FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyesi Veli Önver, rekortmen üye firmaların sahiplerini ve yöneticilerini işyerlerinde ziyaret ederek plaketlerini takdim etti. 

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne FTSO’dan teşekkür plaketi

Fethiye’de kurumlar arasında ikinci sırayı alarak vergi rekortmeni olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından plaketle ödüllendirildi.

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu' ndan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı öncesi emeklerinden dolayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi’ne Plaket

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Fethiye Spor Oyunları Festivali'nde yaptığı katkılardan dolayı Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Muhammet Kökten'e plaket verdi.

Başkan Akdenizli,emekli olan müdürlere teşekkür plaketi takdim etti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede görev yapan Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, daire amirleri, belediye birim müdürleri ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Emniyet Müdürü'nden Nacit Çatal’a plaket

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, başarılı iş insanı Nacit Çatal’a Emniyet teşkilatına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Fethiyeli iş insanı Çatal, Emniyet Müdürü Dadaşoğlu’na teşekkür etti.

YAKUP OTGÖZ, ÇALIŞMA ARKADAŞI TÜRKAN’A “TEŞEKKÜR PLAKETİ” TAKDİM ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanlığından istifa eden Yakup Otgöz, uzun yıllar beraber çalıştığı Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan’ın emekliliğe ayrılmasından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

MEHMET SOYDEMİR, ENVER YALÇIN’I PLAKETLE ÖDÜLLENDİRDİ  

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız sayın Mehmet SOYDEMİR 2005 yılında Türkiye’de ilk özel yörük müzesini Kargı Mahallesi’nde kuran esnaflardan Enver Yalçın’ı plaketle ödüllendirdi.

ŞAMPİYON ALCU, “HER ZAMAN YANIMDAYDI”

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret ederek plaket taktim etti.

GAZİLER DERNEĞİ’NDEN İŞ İNSANI DEMİR’E PLAKET

İş İnsanı Mert Demir, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

FTSO MECLİS ÜYESİ VE MESLEK KOMİTESİ BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Eylül Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2018-2022 döneminin son toplantısı olan oturumun sonunda, meclis üyeleri ve meslek komitesi başkanlarına teşekkür plaketi verildi.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN TEŞEKKÜR PLAKETLERİ

Fethiye Alzheimer Derneği Yönetimi tarafından derneğe katkılarından dolayı Eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Ak Parti Muğla eski Milletvekili Hasan Özyer’e plaket taktim edildi.

ALZHEİMER DERNEĞİNDEN İŞ İNSANI AKDAĞ’A PLAKET

Alzheimer Derneği tarafından İş İnsanı Sedat Akdağ’a, inşaatı devam eden Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezine verdiği desteklerden dolayı plaket taktim edildi.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN KARACA’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu, Fethiye Belediyesi’nin Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi oluşturulması için, derneğimize tahsis ettiği park alanı ve inşaat sırasında yapmış olduğu katkılardan dolayı Belediye Başkanı Alim Karaca ve Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli’ye teşekkür plaketi takdim etti.

PROTOKOL GAZİLERLE BAYRAMLAŞTI

Fethiye Kaymakamlığı Bayramlaşma Töreni çerçevesinde Fethiye Protokolü Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek bayramlaştı. Bayramlaşma Töreni sırasında Fethiye Kaymakamı Alper Bacı’ya, Nuri Kıvrak’a ve Anadolu Aslanları Fethiye Şube Başkanı Efnan Meriç’e Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından plaket verildi.

FTSO’DAN REKORTMEN FİRMAYA PLAKET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’de 2020 yılında kurumlar vergisi rekortmeni olan aynı zamanda en fazla istihdam sağlayan işletmeler arasında 3’üncü sırada yer alan ‘Doğantur Turizm, Emlak, İnşaat Taahhüt, Nakliye, Akaryakıt, LPG, Otogaz, İthalat ve İhracat, Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Doğan’a plaket verdi. Doğan ve birlikte çalıştığı tüm şirket yetkililerini tebrik eden Başkan Çıralı, “Bu vesileyle ödedikleri vergiler, sağladıkları istihdam, ihracat ve turizm girdileriyle bölge ve ülke ekonomimize değer katan, tüm FTSO üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN SGK İLÇE MÜDÜRÜ TOSUN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Sosyal Güvenlik Merkezi İlçe Müdürlüğünden Konya’nın Yunak İlçesine atanan Durdu Tosun’a teşekkür plaketi teslim etti.

GAZİLER DERNEĞİ’NDEN EMRAH DOĞU’YA PLAKET

Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal tarafından İş İnsanı Emrah Doğu’ya derneğe yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

CAMİ MAHALLESİ’NDEN KARACA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak ve mahalle sakinleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

AKDENİZLİ AKARYAKIT’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Seydikemer kurumlar vergisi rekortmeni Akdenizli Akaryakıt Taşımacılık İnşaat A.Ş’ye, Ftso tarafından teşekkür plaketi verildi.

LÖSEV’DEN İFTAR YEMEĞİ

Lösev tarafından Fethiye’de bulunan lösemili çocuklara ve ailelerine iftar yemeği verildi. Barbun Restoran’da gerçekleşen iftar yemeğinden sonra Lösev yetkilileri Barbun Restoran Sahibi Nacit Çatal’a plaket verdi.

SEYDİKEMER’DE KÜTÜPHANE AÇILIŞLARI DEVAM EDİYOR

"Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında, Seydikemer'de kütüphane açılışları devam ediyor. Hayırsever vatandaşların destekleriyle Çaykenarı İlkokulu ve Ortaokulu'na kütüphane yapıldı. Kütüphanenin açılışında hayırsever vatandaşlara, hem okula hem de kütüphanenin açılışına vermiş oldukları desteklerden dolayı ‘Teşekkür Plaketi’ takdim edildi.

KARACA’YA SPORCULARDAN ‘TEŞEKKÜR’ PLAKETİ

Fethiye Arena Boks Kulübü, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Ziyarette sporculara destekten dolayı Karaca’ya plaket verildi.

GAZİLER DERNEĞİN’DEN BALCIOĞLUNA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye’de son görev günü olan Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret etti.

KAYMAKAM BALCIOĞLU’NDAN KAN BAĞIŞÇISINA PLAKET

Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu tarafından 48 kez kan bağışından bulunan Rıfat Şimşek isimli vatandaşa plaket verildi.

Fethiye gelir vergisi rekortmeni Yücel Kaya'ya FTSO'dan plaket

Fethiye gelir vergisi rekortmeni Yücel Kaya'ya FTSO'dan plaket

Karaca’ya Yanıklar Muhtarı Argıç’tan teşekkür ziyareti

Yanıklar Muhtarı Mehmet Argıç, Yanıklar Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür plaketi verdi.

Karaca’ya STK’lardan ziyaretler

Mali Müşavirler Muhasebe Haftası dolayısıyla Fethiye Mali Müşavirler Odası, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Aynı zamanda Tekne Aşçıları Derneği Başkanı Taner Kökten ve ekibi, derneğe verilen desteklerden dolayı Karaca’ya plaket takdim etti.