Ölüdeniz'de Turizm Hareketliliği Başladı

Dünya'nın tercih edilen önemli turizm noktalarından biri olan Fethiye ilçesindeki Ölüdeniz'de, turizm hareketliliği başlasa da geçmiş yıllara göre yerli ve yabancı turistte azalma yaşandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye'nin en gözde turizm merkezi olan Ölüdeniz'de yaz sezonu için hareketlilik havaların ısınmasıyla başladı. Mayıs ve Haziran aylarında hava şartlarının mevsim normallerine bir türlü gelememesiyle turizm sezonunun başlangıcı gecikti.

Ölüdeniz’deki turizm esnafları, hareketliliğin başladığını söylese de geçtiğimiz senelerdeki yoğunluğun olmadığını dile getirdi. Ölüdeniz’de Haziran ayının sonlarına gelinmiş olsa da geçmiş yıllara göre yerli ve yabancı turistte azalma yaşandı.

Burkina Faso’dan Ölüdeniz’e tatile gelen Abdüllatif, FRTTV mikrofonlarına konuştu. Abdüllatif yaptığı açıklamada: “Merhaba ben Abdüllatif. Burkina Faso’dan Fethiye’ye tatile geldim. Aslen Afrika’lıyım. Fethiye çok güzel, çok beğendim. Fiyatlar da gayet güzel. Ölüdeniz’de çok güzel ama havalar çok sıcak. Tatilin keyfini çıkarıyoruz.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN