Mustafa Toklu, Fethiye Belediyesi başkanlık görevine talip

Fethiye'nin tanınmış siyasetçilerinden iş insanı Mustafa Toklu Cumhuriyet Halk Partisinden Fethiye Belediye başkan aday adaylığını Perşembe günü açıklıyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla’da yılın siyasetçisi seçilen Mustafa Toklu’nun CHP’den Fethiye Belediye Başkan aday adaylığının duyulması heyecanla karşılandı. Son yıllarda Fethiye ve bölge siyasetine yön veren  Mustafa Toklu; 12 Ekim 2023 Perşembe günü saat 12.00’de CHP Fethiye parti merkezinde aday adaylığını açıklayacak. 

1989-2007 Yılları arasında Demokrat Partiden Muğla ve Fethiye siyasetine adını yazan Mustafa Toklu;  1989 Yılında DP Fethiye Gençlik Kolları başkanı seçildi. Siyasetin kadro hareketi olduğunu yaşatarak gösterdi.  1999 Yılında Fethiye’den İl Genel Meclisi Üyesi seçildi. İl Genel Meclisi üyesi  seçildiğinde Muğla genelinden en yüksek oyu aldı ve Muğla Valiliği İl Genel Meclisinin tarihteki en genç üyesi oldu. Siyasi başarısını sürdüren Mustafa Toklu;  2002 ve 2007 yılları arasında 2 defa ilçe başkanlığına seçildi.  Mustafa Toklu 2007 Yılında Demokrat parti birinci sıra milletvekili adayı oldu. Parti ülke barajını geçemediği için Mustafa Toklu; milletvekili olamadı. Mustafa Toklu milletvekilliği seçiminde almış olduğu oy ile Muğla il barajını aşan 5 ilden birisi oldu.

“12 Ekim 2023 Perşembe günü saat 12.00’de aday adaylığımı açıklayacağım”
Konuyla ilgili açıklama yapan Toklu, “Bugün itibariyle belediye başkan adaylığımızı açıklayacağımızı duyurduk. Perşembe günü CHP’den aday adaylığımızı saat 12.00’de açıklayacağız. Aday olursak inşallah Fethiye’ye güzel hizmetler yapmak nasip olur. Sizin de dediğiniz gibi vatandaşın bize karşı bir teveccühü var. Bu çok hoşumuza gitti. İnsanların mesajımızı aldıktan sonraki kutlamaları gerçekten çok güzeldi. İnşallah Perşembe günü 12.00’de CHP ilçe binamızda aday adaylığımızı duyuracağız. Aday adaylığını açıklayan hepsi bizim arkadaşımız. Sadece kendi partimin içindeki değil diğer bütün partilerdeki arkadaşlarda bizim arkadaşımız. Hepsine başarılar diliyorum ve Fethiye’mize hayırlı olmasını diliyorum. Benim rakibimde olsa onlar için kötü bir söz sarf etmem. Hepsi bizim düğünde cenazede karşı karşıya geldiğimiz insanlar. Hepsine hayırlı olsun diliyorum” dedi.
 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN