Başkanlık Görevini Haberleri

Başkanlık Görevini Haberleri

Mustafa Toklu, Fethiye Belediyesi başkanlık görevine talip

Fethiye’nin tanınmış siyasetçilerinden iş insanı Mustafa Toklu; Cumhuriyet Halk Partisinden Fethiye Belediye başkan aday adaylığını Perşembe günü açıklıyor.

İSMAİL BAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede 33 yıldan bu yana başkanlık görevini yürüten İsmail Başoğlu güven tazeledi.

SABANCI’DAN DESTEK

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'nın başkanlık görevini üstlendiği FETAV (Fethiye Turizm, Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Çevre Vakfı)'ın “Turizme Erişiyoruz” başlıklı projesi SABANCI VAKFI Hibe Programı kapsamında destek almaya hak kazandı.

Kökten, “Birlikte başarılı çalışmalar yapacağız”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi olağan kongresi tamamlandı. Kooperatifte yıllardır başkanlık görevini yürüten Mümtaz Kökten, başkanlık için tekrar aday olmadı. Ölüdeniz La Boutigue Maya Hotel Sahibi ve AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Muhammet Kökten’in tek aday olarak gittiği kongrede başkan olarak seçildi.

Komşusunun, köpeğini sert cisimle yaraladığını ileri sürdü 

Fethiye’de faaliyet gösteren Hayvan Destek ve Eğitim Derneği (HAYED)’in başkanlık görevini de yürüten Edna Balantine’ye ait Hektor isimli köpeğin, komşusu tarafından sert bir cisimle yaralandığı öne sürüldü. Veteriner tarafından acil müdahale edilen köpeğin, burun üst kısmında travmaya bağlı 1 santimetre çapında delik açıldığı tespit edildi. 

Hem Kulüp Başkanı Hem De Kaleci

Muğla 1. Amatör Küme'de mücadele eden Karaçulhaspor'un başkanı Mehmet Dalca, başkanlık görevinin yanı sıra Yeşil- Beyazlı ekibin kalesini de koruyor. 42 yaşında olan tecrübeli eldiven, gençlere örnek olmaya çalıştığını söyledi.