Hava Modelcilik sergisi Erasta Avm'de

Hava Modelcilik Sergisi 24-27 Şubat tarihleri arasında Fethiye Erasta Avm'de başladı. Birçok maket uçak modelinin bulunduğu sergiye vatandaşların talebi yoğun.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Hava Modelcilik Sergisi Erasta Avm’de açıldı. Maket uçakların bulunduğu sergiye vatandaşların ilgisi yoğun. Sergi 27 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.
Modelciliği sevdirmek adına bir sergi açtık diyen Ceyhun Gelişli, “Fethiye’de yaşıyorum. Çocukluğumdan beri modelciliğe ilgim vardı. Burada modelciliği sevdirmek adına bir sergi açtık. Burada farklı kategoride uçaklar var. Uzaktan kumandalı, motorlu uçaklar gibi modeller var. Serbest uçuş yöntemi adına modeller de var. Havacılığın farklı kategorilerinde birçok çeşidi görebilirsiniz. 27 Şubata kadar Erasta Avm’deyiz’’ dedi.


BURADA MODEL UÇAK SERGİMİZ
Model uçak sergisi olduğunu söyleyen Yamaç paraşütü pilotu İbrahim Altın,”Simülasyon sistemleri üzerine profesyonel olarak ilgileniyorum. Burada model uçak sergimiz var. F16 simülatörümüz var. Birazdan uçuş yapacağız. Bunu wiar gözlükle uçuracağız’’ diye konuştu.
HaberHaberHaberHaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN