Güreş Spor Kulübü Antrenmanlarına Başladı

Fethiye Güreş Spor Kulübü sporcuları ve güreşe yeni başlayan gençlerle birlikte antrenmanlarına, Fethiye Belediyesi güreş salonunda başladı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Birinci hedeflerinin Fethiye’yi en iyi şekilde temsil edecek sporcular ve şampiyon güreşçiler yetiştirmek olduğunu belirten Fethiye Güreş Spor Kulübü Başkanı Yüksel Topçu, 9-15 yaş arası gençlerin aralarına katılabileceklerini söyledi. Kulüp sporcularının ise gelecek yıl yapılacak yağlı güreşler ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan minder güreşlerine hazırlandığını kaydeden Başkan Topçu, katkılarından dolayı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür etti. 
Fethiye Güreş Spor Kulübü Başkanı Yüksel Topçu yaptığı açıklamada, “Sporcularımız haftanın 3 günü 2024 yılında yapılacak olan yağlı güreş organizasyonları ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan minder güreşleri için Fethiye Belediyesi güreş salonunda antrenmanlarına başladı. Kurslarımız ücretsizdir. Çalışma programımız Salı ve Perşembe günleri 17.30, Cumartesi günü saat 10.00 şeklindedir. Güreşe ilgisi olan gençlerimizi bekliyoruz. Yönetim kurulu olarak bu salonda çalışmamıza izin verdiği için Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’ya teşekkür ediyoruz. Öncelikli amacımız her platformda Fethiye’yi en iyi şekilde temsil edecek sporcular ve şampiyon güreşçiler yetiştirmek. 9-15 yaş arası gençlerimizi kulübümüze bekliyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN