Tilkici'den Bakan Karasu'ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında genel merkez düzeyinde bir dizi ziyarette bulundu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda CHP Gölge Kabine Bakanlığında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Gamze Taşçıer ile Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda CHP Gölge Kabine Bakanlığında Ulaştırma Bakanı Ulaş Karasu’yu makamında ziyaret eden Kurultay Delegesi Aydın Tilkici, bölgedeki çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Sohbet havasında geçen buluşmada kurultay değerlendirilip, siyasi faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 
Ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP Kurultay Delegesi Aydın Tilkici, “Ankara programım kapsamında ziyaretlerde bulunup, kurultayı değerlendirdik. Bunun yanında yapılabilecek siyasi çalışmalar ile ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Bu kapsamda Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda CHP Gölge Kabine Bakanlığında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Gamze Taşçıer ile Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda CHP Gölge Kabine Bakanlığında Ulaştırma Bakanı Sayın Ulaş Karasu’yu ziyaret ettim. Ülke ve bölge genelindeki siyasi gündemi konuşup, yapabileceğimiz faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN