Fethiye'de odun ve kömür satışları arttı

Ülke genelinde havaların soğuması ve kış mevsiminin yüzünü göstermesiyle beraber vatandaşlar kış hazırlıkları yaparak kömür ve odun almaya başladı. 27 yıldır kömür ve odun satışı yapan Uludağ Odun Kömür şirket sahibi Soner Uludağ, Fethiye'de havaların soğumasıyla birlikte kömür ve odun satışlarında hareketlilik olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de havaların soğuması ve kış mevsiminin etkili olmasıyla birlikte kışlık odun ve kömür satışlarında artış yaşanıyor. Vatandaşlar kış hazırlıkları yaparak kömür ve odun almaya başladı. İşletmeci Uludağ, 31 Aralık tarihine kadar odun ve kömürde çeşitli indirimlerin olduğu belirtildi. Kömür fiyatlarının geçen yılla benzer olduğu da ifade edildi. Odun fiyatlarının ise bir ton olarak 5 bin lira olduğu belirtildi.

Genelde müşterilerin tercih ettiği odun ve kömür satışlarının özellikle kasım ve aralık aylarında yoğun olduğu vurgulandı.

Uludağ, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Kış ayı geldi. 30 Kasım tarihine kadar kampanyalı satışlarımız var. Müşterilerin yoğunluğu var. Kömür fiyatları ay sonuna kadar 90-130 lira arasında değişiyor. Odunun tonu 5 bin lira. Bu fiyatlar ise ay sonuna kadar geçerli. 
Vatandaşlar için fiyatları uygun tutuyoruz. Geçen seneye göre fiyatlarımız hemen hemen aynı diyebilirim. İşlerimiz yoğun şekilde devam ediyor. 27 yıldır bu sektörün içindeyiz. Müşterilerimizi fiyat açısından memnun etmeye çalışıyoruz. 
Fethiye’ye doğalgaz gelmesi konuda haberler çıktı. Bu durum olur ise bizim işlerimizi de etkileyebilir. Fakat doğalgazın gelmesi vatandaş için güzel bir şey.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN