Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Okulları Tebrik Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Daha Temiz Deniz, Daha Temiz Türkiye Var mısın?' yarışmasında derece giren Karadere Anaokulu, Karaköy İlkokulu ve Karaköy Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen Daha Temiz Deniz, Daha Temiz Türkiye Var mısın?” etkinliğine Seydikemer damga vurdu. Etkinlik kapsamında düzenlenen yarışma kategorilerinde Karadere Anaokulu, Karaköy İlkokulu ve Karaköy Ortaokulu dereceye girdi.
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından “Daha Temiz Deniz, Daha Temiz Türkiye Var mısın?” sloganıyla 6 Kasım 2023 Pazartesi günü Seydikemer’in Karadere ve Kumluova plajlarında temizlik etkinliği gerçekleştirilmişti. Etkinliğe Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Deniz Aydın, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Muğla’nın en geniş kapsamlı deniz dibi ve sahil temizliği etkinliğine, “Ben de Varım!” diyen Karadere Anaokulu, Karaköy İlkokulu ve Karaköy Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, “Daha Temiz Deniz Daha Temiz Türkiye” etkinliği kapsamında Slogan ve Fotoğraf Yarışmasına katıldılar. Değerlendirme aşamasının ardından dereceye girenler belirlendi. Fotoğraf Yarışması Kategorisinde Karaköy Ortaokulu 2’nci, Slogan Yarışması Kategorisinde Karaköy İlkokulu 2’nci, Karadere Anaokulu 3’üncü oldular. 
Yarışmada derece giren okullara Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde düzenlenen ödül töreninde Karaköy İlkokulu Müdürü Bülent Vardaroğlu’na, Karaköy Ortaokulu Hacer Çetin’e ve Karadere Anaokulu Müdürü Dudu Fatma Erbil’e ödülleri takdim edildi.
BAŞKAN AKDENİZLİ: “FARKINDALIK OLUŞTURAN ETKİNLİKLERE KATKIMIZ DEVAM EDECEKTİR”
Derece giren öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Geçtiğimiz günlerde Kaymakamımız Sayın Yıldız Büyüker ile Karadere ve Kumluova plajlarında öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla plaj temizliği yapmıştık. Bu etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmaya katılan öğretmen ve öğrencilerimizin elde ettiği başarı, bizleri de onurlandırdı. Seydikemer’imizin ismini böyle güzel ve anlamlı etkinliklerde ön plana çıkaran, Seydikemer’in bilinirliliğine katkı sağlayan okullarıma teşekkür ediyorum. Seydikemer Belediyesi olarak farkındalık oluşturan etkinliklere katkımız devam edecektir” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN