Yenilik Haberleri

Yenilik Haberleri

Büyükşehir Türkiye’de İlkleri Gerçekleştiriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde vatandaşlar için hayata geçirdiği birçok proje Türkiye’de ilk olma özelliği gösteriyor.

Başkan Dündar'dan Özel Eğitim Sorunlarına Çözüm Talebi

Özel Özel Eğitim Dernekleri Konfederasyonu Muğla İl başkanı Salih Dündar özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri sorunlarına çözüm talebinde bulundu. Bu sorunların tüm özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde ortak olduğunu ve çözüm önerisi ile yapılacak düzenlemelerin özel eğitim alanında yenilikler yaratacağını dile getirdi.

AK Parti Fethiye ilçe teşkilatından yeni müjdeler

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye ilçe teşkilatında yeni müjdeler açıkladı.

Tombak, "Sektöre Yenilikler Getirmek İstiyoruz"

Fethiye Emlakçılar Derneği Başkan Adayı İsmail Tombak, emlak sektöründe aşılması gereken ciddi problemlerin olması nedeniyle göreve talip olduğunu belirterek, “Kendime ve ekibime güvenim tam. Tarafsızca ve korkusuzca sektörümüzün sorunları ile mücadele edecek ve haklarımızı kazanacağız” dedi. 

ESNAF HASTANESİ SAÇ EKİM ÜNİTESİ AÇILDI 

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Saç Ekimi Ünitesi’nin kapılarını açtı. Modern ve yenilikçi saç ekimi teknikleri ile bölgede tek olmanın gururunu yaşayan hastane, profesyonel ekip ve danışmanlık hizmetini vatandaşlara sunuyor

KARACA’YA BİR ÖDÜL DAHA

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bu yıl ikincisi düzenlenen Thalia Natural Beauty Openstage Awards ödül töreninde ‘Yenilikçi Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.

BAŞKAN DEMİR:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ülke gündemiyle ilgili açıklamada bulundu. CHP'nin gençlere yönelik birçok yenilikçi projesi olduğunu belirten Başkan Demir, " Fethiyeli gençlerin de, Türkiye'nin de yüzü CHP ile gülecek"dedi.

Aydem Perakende, kategorisinde Ege Bölgesi’nin en iyi işvereni 

Ege Bölgesi’nin görevli elektrik tedarik şirketi Aydem Perakende, çalışan markası alanında hayata geçirdiği projeler, insan kaynağına ve yenilikçi kurumsal uygulamalarına yaptığı yatırımlarla, Great Place to Work® Türkiye’nin En İyi İşverenleri Özel, Sektör ve Bölge Ödülleri’nde “Ege’nin En İyi İşverenleri’’ kategorisinde 250 ve üstü çalışanı olan şirketler arasında birincilik ödülünü kazandı.

Nursel Özdemir’den çocuklarda internetin güvenli kullanımı

Özel Eğitim alanında yapmış olduğu yenilik ve çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları son dönemde çocukların sosyal medya ve oyunlara artan ilgisi ile alakalı konulara değindi.

15 Temmuz Anma Programlarında Dijital Çalışmalar Öne Çıktı

İletişim Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programlarında teknolojinin imkanlarını da kullanarak yenilikçi projelere imza attı.

Dalyan’da Otelciler Derneği Kuruldu

Dalyan Otelciler ve Turizmciler Derneği (DOD) kuruldu. Dernek Başkanı Ali Mürşit Yağmur, "Sektör temsilcileri arasında diyalog kurmak ve iş birliğini geliştirmek, hizmet kalitesini yükseltmek, turizm alanında ulusal ve uluslararası düzeyde sektördeki yenilikleri takip edip gelişmeyi hedefliyoruz" dedi.

MUTSO Meclisi Sonrası Üye Eğitimine Yoğun İlgi

Aylık olağan toplantısını gerçekleştiren MUTSO Meclisi, sonrasında Dr. Cengiz Tavukçuoğlu ‘Müşteri Merkezli Yenilik Yönetimi’ eğitimine katılım sağladı. Yoğun katılımın olduğu eğitim oldukça ilgi gördü.