AK Parti Fethiye ilçe teşkilatından yeni müjdeler

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye ilçe teşkilatında yeni müjdeler açıkladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye-Söğüt Yolu, Karabel Tüneli ve 500 yatak kapasiteli Fethiye Devlet Hastanesinin en kısa sürede yapımına başlanacağını söyledi.
AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantıda konuşan Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye için yeni müjdeler verdi. Uzun yıllardır kronikleşmiş bir sorun olan Fethiye-Söğüt yolu için sorunların çözüldüğünü belirten Otgöz, yolla birlikte Karabel Tüneli’nin de faaliyete geçeceğini söyledi. Seçimden önce Karabel Tüneli’nde çalışmaların başlayacağını vurgulayan Otgöz, Fethiye’nin Karagaedik Mahallesi’ne de 500 yatak kapasiteli hastane yapılacağını ifade etti.
“Seçimden Önce Araç Gereçler Gelecek”
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz konuşmasında, “Biliyorsunuz en önemli mesele Fethiye – Söğüt, Seydikemer- Kalkan yolu ve Karabel tüneliydi. Allaha şükürler olsun bütün engeller kalktı. Ulaştırma bakanım Muğla’ya geldiğinde 15 gün içinde yol üzerindeki tapu sorunları çözüldü. Bir sıkıntı kalmadı. Hızlı bir şekilde yapılacağını sayın bakanımız kendi ağzıyla tekrar etti. Hiçbir sıkıntı yok. Allahın izniyle bu yolu bitireceğiz. Bu bölgenin en büyük isteği bu yolun yapılması. Tünelde de beraber olacak. Seçimden önce araç gereçler gelecek” diye konuştu. 
“500 Yataklı Devasa Bir Hastane Karagedik’te Yapılacak”               
Milletvekili Yakup Otgöz, “Devlet hastanesi biliyorsunuz 300 yataktan başladı. 300’ü 450 olsun dedik, bakanımız 500 olacak dedi. Bakanımızdan Allah razı olsun. Diğer olay da okullar bölgesindeydi. Ben bu konuda Karagedik’te yol kenarı daha uygun olur dedim. O alanda hiçbir sıkıntı yok. 500 yataklı devasa bir hastane Karagedik’te yapılacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.
“Cumhurbaşkanımıza Fethiye Ve Muğla Büyükşehir’i Hep Birlikte Teslim Edeceğimize İnanıyorum”
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Bakanlarımızdan Allah razı olsun. Bu zor durumda ne dediysek yaptılar. Deprem bölgesine 2023’de büyük yatırımlar gitti. 2024’te biraz rahatlıyoruz. Ülkenin diğer illerine  yapılacak işlerine kaynak aktarıldı. Burada seçimler çok önemli. 

Cumhurbaşkanımız, il başkanım, ilçe başkanım dediği gibi Fethiye’yi çok istiyorlar. Geçmişte Cumhurbaşkanımız “Fethiye’yi neden kaybettik” dedik. Tek sorduğu soru bu. Fethiye’yi o kadar çok istiyor. Cumhur ittifakı olarak burada birlik beraberlik görüyorum. Muğla’da görüyorum. İnşallah Muğla bir tarih yazacak. Cumhurbaşkanımıza Fethiye ve Muğla Büyükşehir’i hep birlikte teslim edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN