Yağmur, Haberleri

Yağmur, Haberleri

Gökyüzünü Toz Bulutu Kapladı

Fethiye’de etkisini ilerleyen saatlerde göstermesi beklenen yağmurla beraber gökyüzünü toz bulutu kapladı.

Fethiye’de Yağmur Bekleniyordu, Turistler Denize Girdi

Fethiye’de bugün havanın yağmurlu olması bekleniyordu, fakat yağmurun yağmamasını fırsat bilen turistler güzel havanın tadını Fethiye Çalış Plajı’nda denize girerek çıkardı.

Fethiye'de şimşeklerin dansı

Şimşeklerin Fethiye ilçesinde gecenin karanlığını aydınlattığı o anlar ölümsüzleştirildi.

KIŞ GELMEDEN YAĞMUR GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlerdir devam eden uyarılarının ardından AKOM da yurt genelinde etkili olacak sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı. Yapılan uyarılar sonrasında Fethiye gece saatlerinde yağmura teslim oldu.

YAĞIŞ KAPIDA

Yaz ayına girilmesiyle birlikte sıcak hava etkisini göstermeye başladı. Haftalardır etkili olan güneşli hava Pazar günü yerini yağışa bırakacak.

Güneşli günler yerini yağışlara bıraktı

Fethiye’de bir haftadan bu yana devam eden güneşli günler ara verdi. Meteorolojiden alınan bilgiye göre önümüzdeki 1 hafta boyunca yağış bekleniyor.

Muğla’da kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Muğla'da beklenen yağışların 24 Ocak akşam ve gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin edilirken olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşın dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Fethiye’de Yağmur Etkili Oldu

Fethiye’de sabah erken saatlerde başlayan şiddetli yağış öğle saatlerine kadar etkili oldu.

Temizlenmeyen logarlar taşkınlara neden oldu

Fethiye’yi 2 günden bu yana etkisi altına alan sağanak yağışlar bazı ev ve işyerlerinde su baskınlarına neden oldu.İşyerlerini su basan esnaflar kendi imkanları ile işyerlerine giren suyu tahliye etmek için büyük çaba harcadılar.Esnaflar logarların zamanında yeterince temizlenmediği için bu su taşkınlarının meydana geldiğini ifade ettiler.

Sel ev su baskını uyarısı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Pazar(bugün) ve Pazartesi günü görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Güneşli havanın ardından yağmur bereketi

Fethiye'de aniden bastıran yağmur, bazı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere yağışların 4 gün sağanak şeklinde süreceği belirtildi.

Fethiye’de sağanak yağışlar başlıyor

Türkiye genelinde bahar ayına girilmesi ile sıcaklıklar düşmeye başladı. Vatandaş ise havaların tam olarak ne zaman soğuyacağını merak ediyor. Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Fethiye'de gün güne havaların serinleyeceği ve Salı günü (yarın) sağanak şeklinde bahar yağmurlarının görülebileceği kaydedildi.

Kuvvetli rüzgar bekleniyor

Fethiye’de aniden bastıran yağmur, bazı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Yağmurun ardından gece saatlerinde de fırtına bekleniyor. Cuma, cumartesi günleri ise Fethiye ve çevresinde yağışın beklenmediği öğrenildi.

56 saatlik kısıtlamada yağmur sessizliği 

Fethiye’de 56 saatlik kısıtlamanın ilk gününde yağan yağmur nedeniyle geçtiğimiz hafta en yakın marketlere alışverişe gidenlerin yoğunluğu yoktu. Kısıtlama nedeniyle cadde ve sokaklarda sessizlik hakim olurken, zaman zaman rüzgar ve yağmur etkili oldu. Vatandaşlardan alışverişe çıkanlar Kovid-19 tedbirlerine uyduklarını ifade ettiler. 

Fethiye’de etkili yağış

Fethiye’de sabah erken saatlerde meydana gelen fırtına ve ardından başlayan yağmur etkili oldu. Saatteki hızı 60-70 km’yi bulan fırtına İnlice Mahallesinde hortuma yol açtı. Ağaçlar yıkıldı. Şiddetli yağmur nedeni ile Fethiye merkezinde de zaman zaman yollar su ile doldu. Karaçulha Mut Deresinde sular iyice yükseldi. 

Hafta sonu kısıtlamasında Fethiye yine sessizdi

Covid-19 tedbirleri kapsamında yeni yılın ilk hafta sonu kısıtlamasında, Fethiye'de hafif yağmurlu bir hava hakimdi. 

Dalyan’da Otelciler Derneği Kuruldu

Dalyan Otelciler ve Turizmciler Derneği (DOD) kuruldu. Dernek Başkanı Ali Mürşit Yağmur, "Sektör temsilcileri arasında diyalog kurmak ve iş birliğini geliştirmek, hizmet kalitesini yükseltmek, turizm alanında ulusal ve uluslararası düzeyde sektördeki yenilikleri takip edip gelişmeyi hedefliyoruz" dedi.

DLM Tur Seyahat Acentesi Sahibi Ali Mürşit Yağmur, “Bölgemiz Sportif Faaliyetlerle Ev Sahipliği Yapabilir”

Dalyan’da turizm işletmecisi DLM Tur Seyahat Acentesi Sahibi Ali Mürşit Yağmur, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanı Hakan Bebek ve Türkiye Yelken Federasyonu Genel Sekreteri Mutlu Uzun'u ziyaret etti.