Toplantısına Haberleri

Toplantısına Haberleri

Karaca, ‘Güzel işler yapacağız’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen ilk meclis toplantısına katıldı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Karaca, “Büyükşehir için Fethiye’den görevlendirme yapıldı” dedi.

Başkan Çıralı, TOBB TSO ve TO Müşterek Konseyine Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Odaları Müşterek Konseyi toplantısına katıldı.

Vali Akbıyık,  videokonferans toplantısına katıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, video konferans yöntemiyle yapılan toplantıya katıldı.

FTSO, Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Muğla Teknopark Yönetici Anonim Şirketi 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Özer’e TOBB’da Görev; Dış İlişkiler Raportörlüğüne Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İkiz Kulelerde gerçekleşen TOBB Komisyon ve kurulları toplantısına Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer katıldı.

O Madde ertelendi

Fethiye Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantısı gerçekleştirildi. Meclis’te merakla beklenen Hisarönü Lunapark alanının kat karşılığı ihaleye çıkarılması maddesi oy birliği ile diğer meclis toplantısına ertelendi.

Fırıncıların Sorunları FTSO’da Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen sektör toplantısına katılan Fethiye ve Seydikemer’de faaliyet gösteren fırıncılar, artan maliyetler sonrası zor durumda olduklarını belirterek, hazırladıkları dilekçeyi FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya sundu.

Muğla Odaları Yeni Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık FTSO Meclisi ile Tanıştı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Meclis toplantısına katılan TOBB Muğla Odaları ve Borsasının yeni Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, FTSO Meclis üyeleri ile bir araya geldi. 

KAYMAKAM KARAMAN: “FETHİYE TURİZMDE BİR DERYA”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısına başkanlık yapan Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye’nin turizm değerleri açısından derya olduğunu belirterek, bölgenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımı için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. 

BAŞKAN OTGÖZ’DEN MUHSİN GÜMÜŞ’E TEŞEKKÜR

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Delege Seçimi öncesi 65 Mahalle Muhtarına verilen bilgilendirme toplantısına katıldı. Başkan Otgöz, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş’ün Seydikemer için çok çalıştığını belirtip, katkılarından dolayı teşekkür etti.

BAKAN SOYLU FETHİYE’DE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün itibariyle Fethiye’de olacak. Bakan Soylu, Fethiye’de 2022 Yılı İnceleme ve Değerlendirme toplantısına katılacak.

GENEL BAŞKAN HİSARCIKLIOĞLU FETHİYE’DE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret ederek meclis üyeleri ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Uyum ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

FTSO’NUN PROJE OKULU SEKTÖR TOPLANTISINA KONU OLDU

Yat ve tekne imalat sektöründe nitelikli eleman sorunu FTSO’nun proje okulunda çözülecek.

SEYDİKEMER TDİOSB, YATIRIMCILARA BÜYÜK FIRSATLAR SUNACAK

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında düzenlenen Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis toplantısına katıldı.

MENTEŞE PERSONELİNE ONLİNE EĞİTİM

Menteşe Belediyesi üyesi olduğu ‘’Kıyı Ege Belediyeler Birliği’’ tarafından düzenlenen çevrimiçi eğitim toplantısına 39 personeli ile katılıyor.

Seydikemer'de 400 milyon TL'lik yatırımda gelinen son aşama konuşuldu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamlığında düzenlenen Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi projesinin toplantısına katıldı. Ankara tarafından da destek gören TDİOSİB projesinde gelinen son aşama konuşulurken, projenin turizme de katkı sağlayacağına dikkat çekildi.

Akut Fethiye ekibi bilgilendirme toplantısına katıldı

Fethiye Alzheimer Derneği başkanı Op. Dr. Mehdi Sadat, Alzheimer Derneği yönetim kurulu üyesi ve MSKÜ Fethiye Yaşlı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Dr. Cemil Yavuz, AKUT Fethiye Gönüllüler Derneği ekibiyle bir araya geldi. Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda ekiple bir araya gelinerek Alzheimer hastalığı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Çıralı, Tobb Müşterek Konsey Toplantısına Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un katılımıyla gerçekleştirilen TOBB Müşterek Konsey Toplantısı’nda FTSO üyelerinin sorunlarına çözüm istedi. Toplantıda konuşan Çıralı, yeni bir sektör haline gelen villa kiralama ile zincir mağazalar ve ekmek azami fiyatları konularında yaşanan sorunları dile getirdi.

Büyükşehir Meclisi’nde kırsal mahalle tartışması

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda vatandaşlar yok sayıldı. Halka açık olan meclis toplantısına girmek isteyen onlarca vatandaş, Muğla Büyükşehir Belediyesi zabıtaları ve güvenlik görevlileri tarafından engellenerek salona alınmadı.

Fethiye Turizm Konseyi toplantısına İl Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde yapılan Fethiye Turizm Konseyi toplantısına Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl katıldı. Muğla genelinde etkili olan orman yangınlarının etkilerinin ele alındığı toplantıda ayrıca Türkiye’nin halen kırmızı listede olduğu İngiltere pazarı için yapılabilecekler görüşüldü.

Ak Partili Öztürk, Karayiğit’i Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e ziyarette bulundu. Fethiye Ziraat Odası’nın meclis toplantısına katılan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Başkan Karayiğit ve meclis üyelerinden tarımdaki sıkıntıları tespit etti. Öztürk, “Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli önümüzdeki günlerde 10-15 gün içerisinde Fethiye’ye gelecek” dedi. Karayiğit’te, “Kuraklıktan dolayı zarar gören çiftçilerimize Tarım Bakanlığı’mızdan ve Hükümet’imizden afet olarak da dönümde 200 lira destek talebimiz var” dedi.

Kafe ve restoranlar gözünü 1 Haziran’a çevirdi

Türkiye'nin gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısına çevrilirken, normalleşme ile birlikte kafe ve restoranların durumları da merak konusu oldu. 

Gözler, kabine toplantısına çevrildi

Son günlerde artan vaka sayıları yetkililerde ve vatandaşlarda tedirginlik yaratırken, 'Yeniden kapanma olacak mı?' sorusunun cevabı merak ediliyor. 15 Mart Pazartesi Beştepe'de toplanacak olan Kabine, koronavirüsle mücadelede son durumu değerlendirecek.

Muğla Valiliği, “Hıfzıssıhha Kurullarımızca gerekli adımlar atılacaktır”

Okulların açılması konusunda gözler 1 Mart Pazar günü yapılacak olan Kabine toplantısına çevrildi. Muğla Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “1 Mart 2021 Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar çerçevesinde her ilimizde içerisinde bulunulduğu ilan edilen risk grubu seviyesine dair belirlenen kurallara göre Hıfzıssıhha Kurullarımızca gerekli adımlar atılacaktır” denildi.

Vaka sayıları artıyor…

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon toplantısına katıldı. Geçekleştirilen toplantıda son günlerde artış gösteren Korona virüs vakaları doğrultusunda uygulanacak tedbirler hakkında istişarelerde bulunuldu.

“28 Şubat, mağduriyetlerin giderilmesiyle tarihin çöp sepetinde yerini alacaktır”

Memur-Sen Muğla Şubesi Kadın Komisyonu Başkanlığı, üzerinden 24 yıl geçen ve ‘Post Modern Darbe’ olarak nitelendirilen 28 Şubat 1997'deki MGK toplantısına ilişkin basın açıklaması yaptı.

Bakırcı, “Ölecekseniz kulüpte ölün”

Fethiyespor’un borçlarını ödeyebilmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla büyük çaba sarf eden Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, geçtiğimiz hafta yapacakları yönetim kurulu toplantısına davet ettiği arkadaşlarının Kovid-19’un tehlikesine dikkat çekerek katılmak istememeleri üzerine öyle bir mesaj gönderdi ki ‘Fethiyespor aşkı işte budur’ dedirtti.

Yeni kısıtlamalar için karar günü!

Kabine toplantısı başladı, gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamada. Artan koranavirüs vakaları sonrasında alınan tedbirlerin yeterli olmaması, tüm dikkatleri Kabine toplantısına topladı. Hafta içi sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlamasının ele alınacağı toplantı sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.

Muğla’nın Kalbi Antalya’da Atacak

FERDİ YAVUZ- 3. lig 3. Grup’ta Play-Off yarı finalinde Soma’yla karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, 19 Temmuz Pazar günü Antalya'ya gidecek. Antalya yolcusu olan Muğlaspor yönetimi ve futbolcuları, Alyans Restaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın toplantısına Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Gülen Bütüner, Sportif Direktör Abdullah Eskihisarlı, teknik heyet ve futbolcular katıldı. 

Binali Yıldırım “Yolları Böleriz, Ülkeyi Böldürtmeyiz”

28. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve son Başbakan Binali Yıldırım, Muğla’ya geldi. Yıldırım,  AK Parti Muğla Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.