BAŞKAN OTGÖZ'DEN MUHSİN GÜMÜŞ'E TEŞEKKÜR

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Delege Seçimi öncesi 65 Mahalle Muhtarına verilen bilgilendirme toplantısına katıldı. Başkan Otgöz, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş'ün Seydikemer için çok çalıştığını belirtip, katkılarından dolayı teşekkür etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI’NIN TOPLANTISINA KATILDI
Seydikemer Ziraat Odası Başkanlığı tarafından, 18 Aralık Pazar günü yapılacak delege seçimleri öncesi 65 Mahalle Muhtarına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Teras Restaurantta yapılan toplantıya; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Fethiye Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak ve muhtarlar katıldı.
BAŞKAN OTGÖZ; “MUHSİN BAŞKAN, BU BÖLGE İÇİN ÇALIŞIYOR”
Bilgilendirme toplantısı öncesi bir konuşma yapan Başkan Otgöz; “Yıllar çabuk geçiyor. 1-1 buçuk ay sonra Ziraat Odası’nın seçimi olacak. Muhsin Başkan iyi çalıştı, çalışmaya da devam ediyor. Ankara’ya ne zaman gitsek, Muhsin Başkanla karşılaşıyoruz. Bu bölge için çalışıyor. Kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Bu seçimin Seydikemer’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“TEŞEKKÜR PLAKETİ” VERDİLER
Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven; “Seydikemer 2014 yılında resmen ilçe oldu. Muhsin Başkan Seydikemer için bir şans oldu. Muhtarlarımızla birlikte ne zaman bir isteğimiz olsa, Seydikemer Belediyemizin olduğu gibi yanımızda oldu. Seydikemer’de birlik ve beraberlik içinde bir çalışma var. İnşallah bu çalışma tüm yönüyle devam eder” dedi.
Konuşmaların ardından Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, ilçeye yaptığı katkılardan dolayı Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş’e teşekkür plaketi takdim etti. Plaket takdiminin ardından Ziraat Odası Başkanı Gümüş, delege seçimleri öncesi Muhtarlara bilgiler verdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN