Muğla Odaları Yeni Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık FTSO Meclisi ile Tanıştı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) Meclis toplantısına katılan TOBB Muğla Odaları ve Borsasının yeni Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, FTSO Meclis üyeleri ile bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Kemal Hıra’nın başkanlığında 24 Nisan 2023 Pazartesi günü FTSO Likya Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılışını yapan Kemal Hıra, Meclis üyelerinin geçmiş Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Hıra, daha sonra, yeni dönemde TOBB Muğla Odaları Akademik Danışmanı olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Fethiye İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık’ı Meclis üyelerine takdim etti. 
Toplantıda söz alan Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, FTSO Meclis üyelerine kendini tanıttı ve yeni dönem için yapılabilecekleri paylaştı. Meclis üyelerinin görüş ve önerilerini alan Doç. Dr. Saltık, Fethiye İşletme Fakültesi’nde görev yapan bir akademisyen olarak Fethiye’nin gündemindeki konulara hakim olduğuna ve FTSO ile ilişkilerinin eskiye dayandığını ifade etti. 

TOBB tarafından üniversite-iş dünyası işbirliğinin geliştirilmesi ve yerel strateji geliştirme ve veri üretme kapasitesi oluşturma amacıyla 2014 yılında başlatılan Akademik Danışman uygulaması hakkında Meclis üyelerine bilgi veren FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu da akademik danışmanların iki yılda bir yenilendiğini, önümüzdeki 2 yıllık süreçte Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık’ın Muğla Odaları Akademik Danışmanı olarak görev yapacağını söyledi. 

Meclis toplantısında daha sonra FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, yaptığı sunumla Odanın faaliyetleri ve Fethiye Güç Birliği şirketinin hesapları ve yaptığı çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Meclis Toplantısı, gündem maddelerinin oylanarak oybirliğiyle karara bağlanmasının ardından sona erdi.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN